Haberler

Sedat Yalçın'a Nezaket Ziyaretleri Sürüyor

Güncelleme:

BESOB Başkanı Arif Tak, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Başkan Yalçın'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye'nin siyasi istikrar sayesinde orta ve uzun vadeli planlar yapabildiğini söyledi. Bursa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'a nezaket ziyaretinde bulundu.

BESOB Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti İl Başkanı Yalçın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında ekonomik istikrarın önemine vurgu yapan Arif Tak, özellikle 1980 öncesinde yaşanan kıtlık ve sıkıntıların, yaşı müsait esnafın aklında olduğunu, milletle birlikte yaşadıkları o günlerin acısının da hala taze olduğunu dile getirdi. Geçmişin sıkıntılarını hiçbir zaman unutmadığını ve bugünkü genç esnafa bunu anlattıklarını aktaran Arif Tak, gelinen noktada benzer kıtlık ve sıkıntıların yaşanmamasını siyasi istikrara bağladı.

SİYASİ İSTİKRARIN SAĞLADIKLARI

BESOB yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da, Türkiye'nin istikrar ortamı sayesinde özellikle son 10 yılda birçok kazanım elde ettiğini söyledi. Yalçın, yatırım programlarının aksamadan yürüdüğünü dile getirerek, "Bir şeyi kısa vadede planlıyorsanız hep yarım... Türkiye orta ve uzun vadede plan yapmaya başladı. Bu çok önemli. Türkiye 20 yıllık dev planlar yapabiliyor. Türkiye artık bu hale geldi. Temel konularda artık işin adını koymaya başladı. Türkiye ayaklarının üstüne kalktı mı büyük işlere talip olur" dedi.

Konuklarından Bursa esnafının öneri ve taleplerini de alan İl Başkanı Sedat Yalçın, ardından BESOB yöneticileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sedat Yalçın Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title