Haberler

Şarkikaraağaç Eski Belediye Başkanı Tahliye Edildi

Ankara 5.Ağır Ceza Mahkemesi'nce "Sahte para bulundurmak" suçundan tutuklanan ve Şarkikaraağaç ilçe belediye başkanlığı düşen Mevlüt Özdemir, "3.Yargı Paketi" kapsamında tahliye oldu.

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce "Sahte para bulundurmak" suçundan tutuklanan ve Şarkikaraağaç ilçe belediye başkanlığı düşen Mevlüt Özdemir, "3. Yargı Paketi" kapsamında tahliye oldu.

Yaklaşık 2 ay önce tutuklanan Özdemir, 3. Yargı Paketi'nin yürürlüğe girmesiyle iki gün önce serbest bırakıldı. İlçeye dönüşünde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Özdemir için kurban kesildi.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, görevde bulunduğu süre içinde daima halkına hizmet ettiğini ve haksız bir suçlamadan dolayı da böyle bir olayla karşı karşıya kaldığını savundu.

Özdemir, ilçeye hizmet etmeye devam edeceğini bildirdi.

Mevlüt Özdemir, Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce 29 Ocak 2007'de "Sahte para bulundurmak" suçundan 2 yıl 6 ay hapis ve 2 bin TL adli para cezasına çarptırılmış, ceza Yargıtay 8. Ceza Dairesi'nce de 8 Temmuz 2009'da onanmıştı. Bunun üzerine Özdemir, yaklaşık 2 ay önce tutuklanmıştı.

Muhabir: Mehmet Erbek / Hatice Özdemir

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ISPARTA

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Özdemir Şarkikaraağaç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title