Haberler

Şanlıurfa - Türk İş Başkanı Atalay: Terörün Bedelini Bölge Halkı Ödüyor

Türk İş Başkanı Atalay: Terörün bedelini bölge halkı ödüyor Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, ülkede terörün en çok bölge insanını olumsuz etkilediğini ve bu durumun gerçek sorunların arka planda kaldığını söyledi.

Türk İş Başkanı Atalay: Terörün bedelini bölge halkı ödüyor

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, ülkede terörün en çok bölge insanını olumsuz etkilediğini ve bu durumun gerçek sorunların arka planda kaldığını söyledi.

Türk-İş ve Tes-İş tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen 'Müşterek Meslek Komitesi' DSİ Bölge Müdürlüğü salonunda yapıldı. Toplantıya; TOBB Başkanı Rifat Hisarcılıklıoğlu, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik ile sendika temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye'de yaşanan terör olaylarının bölge halkı ve işçileri olumsuz etkilediğini söyledi. Yıllardır süren terör belasının bölgenin sırtından inmesini isteyen Atalay, "Bu ülkede terör olduğu zaman işçi, çiftçi haklarını kimse konuşmuyor. Durmadan terörü konuştuğumuz zaman bizim meselelerimiz arka planda kalıyor. Onun için bir an evvel bu terör belasının ülkenin sırtından inmesi gerekiyor. Terör olduğu zaman en çok bu bölgenin insanı bedel ödüyor. Biz bu bedeli ödemekten yorulduk ve bıktık. Bu senaryoyu yazanlar bir bedel ödesinler görelim. Durmadan fakir fukara ödüyor bu bedeli" diye konuştu.

Atalay, taşeron işçilerin şartları ve ücretleri konuşunda sendika olarak verdikleri mücadeleyi de anlattı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise konuşma yaptığı sırada elektrik kesintisi yaşandı. Hisarcıklıoğlu daha önce de bir toplantı için geldiği Şanlıurfa'da yine elektrik kesintisi yaşandığını hatırlatarak, "Sesimizi kısamazlar biz yinede konuşuruz" dedi.

Toplantıda daha sonra taşeron işçilerin sorunlarına ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ergün Atalay Şanlıurfa Türk İş Tes İş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title