Haberler

Sandık Görevlilerine Eğitim

10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde 106 mahallede kurulacak 425 sandıkta müşahit, sandık kurulu asil ve yedek üyesi, sandık bölgesi sorumlusu ve kat sorumlusu olarak görev alacak 2 Bin 500 partiliye AK Parti Manavgat ilçe Teşkilatı tarafından Destan Düğün Salonu'nda eğitim semineri verildi.

10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde 106 mahallede kurulacak 425 sandıkta müşahit, sandık kurulu asil ve yedek üyesi, sandık bölgesi sorumlusu ve kat sorumlusu olarak görev alacak 2 Bin 500 partiliye AK Parti Manavgat ilçe Teşkilatı tarafından Destan Düğün Salonu'nda eğitim semineri verildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, "Bizlere seçimi kazandıran oylarınız kadar, oylarımıza sahip çıkan sandık görevlisi arkadaşlarımızın görevlerinde gösterdikleri titizlik ve hassasiyettir. Bu nedenle seçimde görevli olan arkadaşlarımızla irtibatı, kaynaşmayı sağlamak, görevleri hakkında arkadaşlarımızı bilgilendirmek amaçlı bir toplantı ve eğitim semineri düzenliyoruz" dedi.

ATATÜRK BENZETMESİ

10 Ağustos günü yapılacak olan 2023 Türkiyesi'nin temel atma töreni için toplandıklarını belirten AK Parti İlçe Seçim Kurulu Başkanı İbrahim Büküş ise konuşmasında, "Mayıs 2013 Gezi olaylarına kadar sıradan duyarsız bir vatandaştım. Gezi olayları yetmemiş gibi 17 ve 25 Aralık olayları patlak verdi. Bu olaylarda ortak saldırı noktası çaldı dediler. Çaldı dedikleri ile neler yapılıyor; İşsiz insanlara işsizlik maaşı, hastane kuyruklarından kurtuluş, yatalak hastalara evde sağlık hizmetleri, yatalak hastalara bakıcı ve yardım paraları, çaldı dedikleriyle, her ile bir üniversite, 22 tane havalimanı, 224 paletli ambulans, ambulans uçaklar, ambulans helikopterler alındı. Çaldı dedikleri ile IMF'ye olan borçlar ödendi. Memur maaşı için IMF kapısında beklerken IMF bizim kapımızda bekler oldu. Çaldı dedikleri ile; Marmaray yapıldı. Bugün uzaya 4'üncü uydumuzu gönderiyoruz. Kara tahtadan kurtulduk. Sınıflarda öğrenci yoğunluğu 30'dan 18'e düştü. Kara tahtanın yerine akıllı yazı tahtaları, tablet bilgisayarlar alındı. Çocukların masası üzerinde ücretsiz ders kitapları hazır hale geldi. Yerli savaş gemilerimiz, yerli tanklarımız, yerli insansız hava araçlarımız yapıldı. Peki bunlar yapılırken altın madenimiz var oradan harcandı. Göz var, nizam var. Daha önce çalınanları ekonomiye kazandırdık. 20'inci yüzyılda Mustafa Kemal Atatürk ne ise, 21'inci yüzyılda da Recep Tayyip Erdoğan odur" dedi.

AK Parti İlçe Seçim İşleri Koordinasyon Başkanı Hayri Yüksel ise, "Kısa bir süre önce olsa da yerel seçimlerde biz bu seminerleri verdik. 'Seçimi kazanacağız' dedik. Çok sevindik, çok güzel günler geçti. Büyük olanı kazandık, küçük olanı kaybettik. İnşallah daha büyük olanı kazanmak için şimdi sahaya ineceğiz" dedi.

Toplantıya katılanları seçim sürecinde yapacakları görevle ilgili bilgilendiren AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Ali Erol ise şunları söyledi:

"Bugün burada vereceğimiz eğitim seminerinde öncelikli amacımız tekrar bir bilgilerimizi tazelemek, hem de seçimle ilgili seçimde görev alacak partililerimizi daha duyarlı hale getirmek. Seminerindeki öncelikli vermek istediğimiz, sandık kurullarının oluşumunu, üzerilerindeki sorumlulukları anlatmak. Daha sonra da seçim esnasındaki seçimin güvenilirliği daha sağlıklı bir şekilde yerine getirilmesi amacıyla onlara gerekli eğitimleri vermek. Gerek sayım döküm esnasında, gerekse oy kullanma esnasında karşılaşılabilecek olan sorunları anlatarak bilgilendirmek, onların da bu bilgilerle gerek sandık kuruluna gerekse sandık kurulu başkanına yardımcı olmalarını sağlamak." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title