Haberler

Sanatçı Şafak'ın Zor Anları

Ahmet Şafak, Eskişehir'de Geçirdiği Kazada Yaralandı

ÜLKÜCÜ olarak bilinen ses sanatçısı Ahmet Şafak Demirci, Eskişehir yakınlarında içinde bulunduğu minibüsün takla atması sonucunda yaralandı. Sanatçı ile birlikte kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Ahmet Şafak Demirci tedavisinin ardından taburcu edildi.

Alınan bilgilere göre kaza bu sabah saat 09.30 sıralarında Eskişehir'in İnönü ilçesi yakınlarında meydana geldi. Alanya'daki konserinden İstanbul'a gitmekte olan sanatçı Ahmet Şafak Demirci'nin de içinde bulunduğu Yavuz Yıldırım (36) yönetimindeki 34 AN 9143 plakalı minibüs, yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Yavuz Yıldırım ile araç içerisinde bulunan sanatçı Ahmet Şafak Demirci (48), Kenan Sinop (48), Bülent Gülşen (48), Serkan Özdemir (28) ve Onur Naltoplayan (28) yaralandı.

Yaralılar 112 ambulanslarıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Yavuz Yıldırım ortopedi servisinde tedavi altına alınırken sanatçı Ahmet Şafak Demirci ile Kenan Sinop, Bülent Gülşen, Serkan Özdemir ve Onur Naltoplayan'da acil serviste yapılan gerekli tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Burnundan ve sağ elinden yaralanan Ahmet Şafak Demirci durumlarının iyi olduğunu söyledi. Sanatçı, bir otomobile binerek İstanbul'a hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title