Haberler

Sanat, Cam Kemik Hastası Kaan İle Gökhan Tepe'yi Biraraya Getirdi

Gökhan Tepe Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne yaptığı ziyarette 9 yaşındaki cam kemik hastası Kaan ile tanışmış ve piyano dersleri aldığını öğrendiğinde ona konser sözü vermişti.


4 Şubat'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde 20. Yılı şerefine verdiği konserde Kaan ile sahne alarak sözünü yerine getiren Gökhan Tepe, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne ziyarette bulundu. Kaan ile birlikte piyano başına geçen Tepe, engelli yaşamına da dikkat çekti. Tepe, ' Akülü Tekerlekli Sandalye bir engellinin özgürlüğü demek. Manuel sandalye ile yapabilecekleri şeyler kısıtlı. Oysa akülü sandalyeye sahip bir engelli kardeşimiz rahatlıkla kendi başına tüm işlerini halledebilir. Bunun yanında ulaşılabilirlik ve mimari şartlar da önemli tabii. Ulaşılabilirlik anlamında birçok çalışma yapılıyor fakat Türkiye'nin her yerinde engelli kardeşlerimiz rahatlıkla sokağa çıkabilmeli. TOFD 2005 yılından bu yana Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyasını sürdürüyor ve bizler elimizden geldiğince bu anlamda farkındalık yaratmak için çalışmalar yapıyoruz. Tüm Türkiye bu kampanyaya destek olabilir. 3430'a destek yazıp göndererek 10 TL katkıda bulunabilirsiniz. ' dedi.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne desteklerini devam ettireceğini dile getiren Tepe ' Bize düşen her görevde derneğimiz için göreve hazırız.' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökhan Tepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title