Haberler

"Şakkadanak" çıkışıyla ünlü Batırel'den tartışma yaratan sözler: Türkiye asla krizde değil, kadın-erkek herkes göbekli

Güncelleme:

2017 yılında katıldığı bir canlı yayında dövizin yükselişine karşı "Şakkadanak dolar satarım" önerisi yapan Necmettin Batırel'den yine tartışma yaratacak bir çıkış geldi. Türkiye'nin ekonomik kriz yaşamadığını öne süren Batırel, attığı tweet'te "Türkiye asla krizde değil. Hele açlık çekiliyor palavranın babası. Etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli" ifadelerini kullandı.

2017 yılında doların piyasadaki yükselişinin önlemesi konusunda "Merkez Bankası Başkanı olsam, 10 milyar dolar şakkadanak satarım! Şaşırır millet, dolar düşer" önerisinde bulunarak büyük ses getiren Necmettin Batırel'den yine çok konuşulacak bir çıkış geldi.

NECMETTİN BATIREL'İN TWEET'İ TARTIŞMA YARATTI

Batırel, Türkiye'de ekonomik kriz yaşanmadığını ileri sürerek "Hele açlık çekiliyor palavranın babası. Niye mi? Yahu etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli. İnsanlar şişmanlıktan yürüyemiyor" dedi.

"HEM YERİM HEM YAKINIRIM"

Batırel kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi; "Türkiye asla krizde değil. Hele açlık çekiliyor palavranın babası. Niye mi? Yahu etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli. İnsanlar şişmanlıktan yürüyemiyor. Peki bu nasıl oluşuyor, yemekle değil mi? O zaman sıkıntı var mı? Yok. Hem yerim hem yakınırım. Kimseyi kandırmayın."

'Şakkadanak' çıkışıyla ünlü Batırel'den tartışma yaratan sözler: Türkiye asla krizde değil, kadın-erkek herkes göbekli

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (12)

Demir Acer :

sende haklisin somun ekmek arasi makarna ve patates hem gobek yapiyor hemde sicak tutuyor

45
11
yanıtYanıtla
ismail bey :

Adam doğru söylemiş. milletin göbek iyice büyüdü.. Halk evinde yetmiyor, dışarda, hafta sonları avm lerde tıka basa yiyor. giyiyor, süsleniyor.

16
21
yanıtYanıtla
Demir Acer :

evet ekmek allaha cok sukur karnimiz tok ekmek arasi makarna gobek yapiyor ve kisin sicak tutuyor

18
10
yanıtYanıtla
pederpan:

şimdi rahatladım yaa, patronu zengin sanıyordum:))) meğer fakirmiş bu arada kullandığı arabaları, oturduğu evi, bankadaki paraları ve fabrikası kilosu kadar zenginliğini göstermiyormuş. vayy vayyy

22
4
yanıtYanıtla
Hsn:

bu adamı hiç dinlemem hayat pahalı evet ama insanların aç olduğu tamamen palavra hatta kasıtlı algı kim ne derse desin

13
11
yanıtYanıtla
ERKAN :

vay be güzel ülkemin haline bak, ekonomiyi göbeğe göre ölçüyoruz.

15
1
yanıtYanıtla
Mete HAN:

İnsanların göbekli olması kötü değil o zaman :))

11
3
yanıtYanıtla
Ahmet İzmir:

Devamlı makarna, ekmek gibi sağlıksız beslenmeden olma ihtimali yok sanırım..Maalesef herkez pirzola, biftek gibi besinlerle beslenmiyor..

11
1
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

bende göbeğin kıralı var ama sabah akşam yağ şeker un makarna patatesle besleniyorum onlar bile pahalı ama ete süte peynire yoğurda zeytine ulaşamıyoruz kurbanlık koyunlarıda hemen kilo alıp semirsin pahalıya satalım diye bizim gibi besliyorlar

6
1
yanıtYanıtla
Klm :

İşte ülke böyle adamların fikirleri ile yol alıyor Kırgızistan ortalama bir bayan1 kilo et yiyor erkek ense gövde ile birleşmiş 2-3 kilo ceplerinde ıphon pro max 13-14 anam telefon görmeden öldü burada 70 yaşında dokunmaktik ekran telefon var asgari üçret 300 dolar

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title