Haberler

Rus Milyarder Abramoviç Erdek'te

İngiltere'nin Chelsea Futbol Kulübü'nün Sahibi Rus Milyarder Roman Abramoviç ve Ailesi, 'Le Grans Bleu' İsimli Süper Lüks Yatlarıyla Balıkesir'in Erdek İlçesine Bağlı Ocaklar Beldesine Geldi.

Dünyanın sayılı zenginlerinden ve İngiltere'nin Chelsea Futbol Kulübü'nün sahibi Rus milyarder Roman Abramoviç ve ailesi, 'Le Grans Bleu' isimli süper lüks yatlarıyla Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Ocaklar beldesine geldi.

Gece saatlerinde Ocaklar beldesi açıklarına gelen Abramoviç'in süper lüks yatı, geceyi Maymundere mevkii açıklarında demir atarak geçirdi. Üzerinde helikopteri, yedek yat ve jet skiler bulunan tekneden sabah saatlerinde sürat botuyla ayrılan Abramoviç'in yakınları, Maymundere mevkiindeki askeri kamp alanında bir süre denize girdi. Koyda demirli bulunan yatın etrafında gün boyunca zodyak botlarla dolaşan korumaları güvenliği sağladı. Rus milyarder, yatının üzerinde dolaşmazken, gün boyu da yatından dışarı

çıkmadığı gözlendi. Üzerinde İngiliz bayrağı bulunan yatın içerisinde de çok sayıda Rus ve Filipinli korumalarla personel bulunduğu belirtildi. Yatta Abramoviç'in yanı sıra kendisine çok benzeyen bir de dublörünün olduğu da öne sürüldü.

Ocaklar beldesi halkı da açığa demirleyen süper lüks yata büyük ilgi gösterdi. Ocaklar'da yaşayan Süleyman Ağanoğlu isimli vatandaş, sabah saatlerinde bir tekneyle yata yaklaştıklarını ve Abramoviç'i gördüklerini ifade ederek, "Arkadaşımla yata yaklaştık. Korumalar hemen teknede tedbir aldı, yata çıkmamızı engellediler. Abramoviç de oradaydı. Yanında aynı ona benzeyen bir koruması da vardı. Ben İngilizce olarak 'Hoşgeldiniz, sizi tanıyorum' dedim ve beldemize davet ettim. Ancak hiç tepki vermedi ve

konuşmadı. Koruması da kendisi de bir birlerini işaret etti. Ben bir gazetenin temsilcisiydim ve basın kartımı gösterdiğimde, çok tepki gösterdiler, Filipinli koruması denize atlayarak bize doğru yüzdü. Biz de ayrıldık" dedi.

Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak ise Abramoviç'in yat turu için beldelerini seçmiş olmalarından çok mutlu olduklarını belirterek, "Kendisine hoşgeldin demek için tekneyle yanına gitmek istedim, ancak o sırada yatı hareket etti ve uzaklaştılar. Yakınları da sabah saatlerinde Maymundere mevkiinde denize girdi, kendisi ise hiç çıkmadı" şeklinde konuştu.

Rus milyarder Abramoviç'in yatı öğleden sonra Ocaklar beldesinden ayrılarak İstanbul'a doğru hareket etti.

(MEY-MŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title