Haberler

Royal Halı Gaziantep-Pınar Karşıyaka (Soyunma Odaları)

Pınar Karşıyaka'yı evinde 97-81 mağlup eden Royal Halı Gaziantep'in baş antrenörü Stefanos Dedas, maç boyunca iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Pınar Karşıyaka'yı evinde 97-81 mağlup eden Royal Halı Gaziantep'in baş antrenörü Stefanos Dedas, maç boyunca iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Zor karşılaşmada elde edilen galibiyete sevindiklerini söyleyen Dedas şunları söyledi:

"Türkiye ligindeki her maç gibi bu maç da zor bir maçtı. Geçen sene şampiyonluk alan bir takıma karşı bu şekilde bir galibiyet aldık, bunu unutmamız gerek. 40 dakika boyunca boş adamları bulup, boş alanları değerlendirdiğimiz için ve bu anlamda hücum da iyi olduğumuz için takımımdan memnunum. Oyuncularımın hepsini kutluyorum. Asistanlarıma ve maça gelip bizi destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum."

Pınar Karşıyaka baş antrenörü Ufuk Sarıca ise, karşılaşmanın son periyodunda oyundan koptuklarını belirterek, "Son 6 dakikaya kadar git gel bir maç oldu. Üstünlük birçok defa el değiştirdi. Son 6 dakika hiç oynayamadık. Royal Halı Gaziantep müthiş bir 3 sayı yüzdesi ile oynadı. Biz de maçın sonunda pota altında sayıları kaçırınca maalesef maçı kaybettik. Maçın içerisinde her türlü müdafaayı denedik, ama iyi müdafaa yaptığımızı söyleyemem. Önümüzdeki maçlara bakıp, play offa iyi bir yerden gireceğiz" dedi.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Royal Halı Gaziantep Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title