Haberler

Royal Halı'dan Kadınlar Günü'ne Özel Yüzde 10 İndirim

Güncelleme:

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, 7-13 Mart tarihleri arasında "Kadınlar Günü"ne özel tüm halılarda yüzde 10 indirim uyguluyor.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 7-13 Mart tarihleri arasında "Kadınlar Günü"ne özel tüm halılarda yüzde 10 indirim uyguluyor.

Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 7-13 Mart 2013 tarihleri arasında kadınlara özel kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında kadınlara, Royal Halı ve Pierre Cardin Halı'nın Türkiye genelindeki bin 300 bayisinde yüzde 10 indirim uygulanacak.

Pierre Cardin markası ile birlikte toplam 700 çeşit halıya sahip olan Royal Halı'nın tüm halılarında antibakteriyel, antimite ve antimantar özelliği bulunuyor. Ayrıca SigortHalı kapsamında Royal ve Pierre Cardin, halılarının tamamını lekelere, hırsızlığa ve hasara karşı bir yıl sigortalıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pierre Cardin Royal Halı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title