Haberler

Rasim Özdenören'in 'Hayat ve Ben ve Kelimeler' Adlı Belgeselinin Galası Yapıldı

Rasim Özdenören’in ‘Hayat ve Ben ve Kelimeler’ adlı belgeselinin galası gerçekleştirildi.

Rasim Özdenören'in 'Hayat ve Ben ve Kelimeler' adlı belgeselinin galası gerçekleştirildi.

TRT Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen 'Hayat ve Ben ve Kelimeler' adlı belgeselin galasına TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Rasim Özdenören ve çok sayıda konuk katıldı. Çekimleri 4 ayda tamamlanan, yapım ve yönetmenliğini Sema Cabbaroğlu ile Zafer Akturan gerçekleştirdiği 1 saatlik belgeselin galası öncesi açıklama yapan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, "TRT'de yaşayan üstatların belgeselini yapmak, çok başarılı dizileri yapmaktan daha büyük haz veriyor bize. İnsanlar hayata veda ettikten sonra kıymete binerler. Ama TRT'de biz bunu tersine çevirelim, Allah Rasim abiye uzun ömürler versin. Birkaç tane TRT'de özellikle yaşayan büyüklerimizin belgeselini yaptık" diye konuştu.

Rasim Özdenören ise, bu projenin hem heyecan verici, hem de gurur verici bir proje olduğunu kaydederek şöyle devam etti:

"Böyle şeyleri aslında benim açımdan evet demek mümkün olmayabilirdi ancak sayın genel müdürümüzün benim üzerimdeki hatırının ağırlığını ifade etmekte acze düşmüş olabilirim. Bülent Ata bu projenin mucidiydi ve ona hayır demek elimden gelmezdi."

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise yaptığı konuşmada, "Musallada kıymeti, bizim geleneğimizde o vardır. Genelde yaşayanın kıymeti bilinmez. Ama biz inanıyoruz ki Rasim Özdenören'in dostları olaraktan biz Rasim abinin kıymetini biliyoruz" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de, "Rasim abiyi tanımak hayatın erken yaşlarından itibaren çok büyük bir gerçekte onur ve lütuf. Çünkü ben biliyorum ki bürokrasinin soğuk koridorlarında Rasim abiden feyz almış benim gibi ve benden sonraki kuşakta çok genç var. Onların her biri de bugün Türkiye'de iyi hizmetler üretiyorlar. Rasim abiye ben sağlık diliyorum. İki cihanda saadet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Belgeselin galası, bir saat süren gösterimin ardından sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Rasim Özdenören İbrahim Şahin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title