Haberler

Ramazan'da Müzik

Güncelleme:

Akasya Acıbadem, Ramazan ayında iftar sonrası konserleriyle şehrin nabzını tutuyor.


Erkan Oğur, Göksel Baktagir gibi önemli müzisyenler Temmuz ayında sahne almaya devam ediyor.

Akasya Acıbadem kuruluşundan bu yana konuk ettiği birbirinden farklı müzik grupları ve sanatçılarla Anadolu yakasına yeni bir soluk getirirken, Ramazan ayında da İstanbullular'a müzik zevki yaşatmayı sürdürüyor.

6 Temmuz Pazar günü, enstrümantal müziğimizin önemli kanun icracılarından ve Tekfen Filarmoni Orkestrası saz solistlerinden Göksel Baktagir sahne alırken, ; 13 Temmuz Pazar akşamı Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksel Çavdar ve Eralp Görgün'den oluşan Rubato grubu sahnede olacak. Ud, cümbüş, viyolansel, bas klarnet, saksafon gibi özel enstrümanlarla müziğin ritmi Akasya'da yankılanacak.

20 Temmuz akşamı ise ünü sınırları aşan ülkemizin önemli müzisyenlerinden Erkan Oğur ile birlikte sahneyi Derya Türkan ve Alp Ersönmez paylaşacaklar. "Uzaktaki Müzik" projesiyle bir araya gelen ve caz müziğini özgün tarzlarıyla yorumlayacak olan ekip, Akasya'da unutulmaz bir geceye imza atacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Göksel Baktagir Erkan Oğur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title