Haberler

Protex'den Büyük Yenilik: Hijyenik Duş Jelleri

Güncelleme:

Antibakteriyel sabun lideri Protex, her damlası size özel hijyenik duş jelleri ile hayatınıza hızlı bir giriş yapacak.

Hijyen Tutkunlarına Özel!

Üstün ferahlık sağlarken cilt sağlığınızı da düşünen bir duş jeli olma özelliğini taşıyan seriler ile hayatınız daha güvenli, cildiniz daha sağlıklı olacak!

SPORTMEN & DİNAMİK

Kimse Terlemeden Yeterince İyi Baba Olamaz!

Eğer bir babaysanız kendinize ait duş jeliniz de olmalı... Protex, sportmen ve dinamik babaların temposuna ayak uydurabilecek, onları daha temiz ve canlı hissettirecek, sadece erkelere özel bir duş jeli serisi ile hijyeni yeniden tasarladı. Peki her damlası size özel bir duş jelinin etkilerini biliyor musunuz?

Şehirde yaşam bambaşka… Yoğun iş temposunda eve terlemiş olarak dönen babaların en büyük ihtiyacı çocukları ile vakit geçirebilecekleri birkaç saat. Bu değerli saati dış dünyadan gelen kirden ve kötü kokudan uzak geçirmek tüm babaların hakkı… Protex for MEN Sport ve Protex for MEN Energy, vücutta biriken kiri yok ederken aynı zamanda sizlere ferahlık sağlıyor, vücudunuzu kötü kokulardan arındırırken, hijyenik güce sahip olmanıza yardımcı oluyor.

PROTEX' DEN AİLENİZE ÖZEL DUŞ JELLERİ

Ailenizin Sağlığını Ve Mutluluğunu Koruyun!

Protex Fresh, Protex Herbal ve Protex Ultra Duş Jelleri ile gün boyu temizlik hissini ve olağanüstü ferahlık ayrıcalığını yaşamak ve ailenize yaşatmak artık çok kolay! Etkili bir şekilde vücutta biriken kirlerden arınmanızı sağlayacak bu ürünler ile daha da hijyenik günlere adım atın. Tüm aileniz için güvenle kullanabileceğiniz bu ürünlerle çocuklarınız bahçede özgürce oyun oynarken sizin içiniz rahat olsun!

Duş jelinizi, Protex Duş Jeli Serisi' nden seçin, kötü kokulardan arının, cildinize ihtiyacı olan hijyeni sağlarken sağlığınızı ve sevdiklerinizi koruyun!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Canlı yayında 'Dilan Polat cezaevinde değil' sözlerine soruşturma başlatıldı

Canlı yayında "Dilan Polat cezaevinde değil" sözlerine soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title