Haberler

Poyrazköy Sanıkları ve Ailelerinin Beraat Mutluluğu Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

'Poyrazköy' davasında tamamı hakkında beraat kararı verilen 84 sanık ve yakınları "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı atıp, hep bir ağızdan Gençlik Marşı'nı söyledi.

'Poyrazköy Davası'nda yargılanan ve bugün görülen duruşmada tamamı hakkında beraat kararı verilen sanıklar ve ailelerinin yaşadığı sevinç kameralara yansıdı.

84 SANIĞIN BERAATİNE KARAR VERİLDİ

'Kafes eylem planı', 'Amirallere suikast', 'Gölcük'te ele geçirilen belgeler' ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Çağdaş Eğitim Vakfı yöneticileri hakkındaki iddialara ilişkin dosyaların birleştiği, 84 tutuksuz sanığın yargılandığı 'Poyrazköy'de ele geçirilen mühimmat' davasında sanıkların tümüne beraat kararı verildi.

HEP BERABER GENÇLİK MARŞI'NI SÖYLEDİLER

Beraat kararını alkışlarla karşılayan sanıklar ve aileleri "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganını attı. Duruşmada kararını açıklayan mahkeme heyeti kararın ardından salondan ayrılırken sanıklar ve aileleri, Gençlik Marşı'nı hep bir ağızdan söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Poyrazköy Gölcük Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

banu:

alayi vatan haini . . .

24
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Keşke Peygamberin askerleri olsanızda ahiretiniz kurtulsa.

28
5
yanıtYanıtla
YIKANMIŞ BEYİN:

Başkasının cennetinden, kurtulmasından sana ne! O kadar başkalarını düşünseniz şimdi şu an burada düşünürsünüz!Herkes başkasını bırakıp kendisi ile ilgilensin! Benim hayatım beni ilgilendirir! Sanki biliyormuş gibi bu Ahiret, Cennet dayatması da nedir anlamış değilim! Aklınızı mı yitirdiniz!Kendine gelin!

yanıt0
yanıt0
GAKKOŞ:

ERDOĞAN KENDİ ÇOCUĞUNUN HUKUK ÖNÜNE ÇIKMAMASI İÇİN YAPMADIĞINI BIRAKMADI. . NE HAKİM KALDI, NE SAVCI, NE POLİS. . . BİLAL BU İNSANLARDAN DAHAMI DEĞERLİ. . ADALET HERKES İÇİN EŞİT OLURSA ADALETTİR. . YOKSA ŞİMDİKİ GİBİ ŞAHSİ ÇIKARLARA ADALET DENMEZ. . ADALETSİZLİK DENİR. . AMA CEZASINI ER GEÇ ÇEKECEKLER. .

15
15
yanıtYanıtla
MHP:

Bu davanin savcisi rte hesap vermeli akpkk yanina kalmamalı

12
13
yanıtYanıtla
Ccc:

Esas film simdi baslıyor. ''Gerçek Vatanseverler Vatan hainlerlerinden hesap soracak ''.

17
5
yanıtYanıtla
anadolu evladı:

kimmiş onlar israile biat eden perinçek, çevik bir ve arkasından giden veli küçük gibi hainler mi gerçek vatanseverlermiş. siz tayyipe dua edin. kendini korumak için sizi kurtardı

yanıt9
yanıt0
KASIM ÖZEL:

PARALEL İHANET ÇETESİNİN TÜRKİYE MİZE YAŞATTIĞI HALİSİLASYON

10
11
yanıtYanıtla
Adem:

Tayip sizi neden serbest bıraktı sanıyorsunuz. Fetönun üzerine salmak için tabiki.

14
6
yanıtYanıtla
Şah:

;Yalan dolan olduğu bilniyordu bu ülkeye darbeyi akp ve cemaat yapmıştır

8
12
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title