Haberler

Peki Ya Sizin Evrenden Torpiliniz Var mı???

Güncelleme:

Aykut Oğut 11 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'da Bahçeşehir Prestige Mall Avm'de hayranlarıyla buluşuyor.

Türkiye'de pek çok seveni olan ünlü yazar Aykut Oğut 11 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'da Bahçeşehir Prestige Mall Avm'de hayranlarıyla buluşuyor. Yılın büyük bir bölümünü Amerika'da geçiren ünlü yazar yeni kitabının hazırlıklarını bitirdi, yepyeni bir hikaye ve kitapla sevenleriyle buluşacak yazarın İstanbul'da ilk imza günü organizasyonu heyecanla bekleniyor.

AYKUT OĞUT HAKKINDA

Aykut Oğut 1989 yılında Ankara sanat tiyatrosunda oyunculuğa ilk adımını attı. hemen ardından Ankara üniversitesi oyunculuk bölümüne girdi. mezun olduktan sonra 1996 yılında Amerikaya yerleşti ve oyunculuk hayatına orada devam etti. ilk olarak Newyork "the actors studio" da oyunculuk eğitimi aldı. aynı anda "Waterloo bridge" "Emilio flinks" gibi off Broadway'in saygın tiyatrolarında oyunculuk ve yönetmenlik yaptı. 2001 yılında Losangeles'a (Hollywood) yerleşen Oğut daha ağırlıklı olarak sinemaya yöneldi. Liam Neeson, Robert Wagner gibi ustaların oyunculuk koçu olan Tom Todoroff ile eğitimine devam etti. Hollywood'a yerleştikten sonra ilk ikisi kısa metraj olmak üzere 12 filmde başrol oynadı. filmlerin yanı sıra çeşitli dizilerde misafir sanatçı olarak rol aldı. sears, k-mart, kfc gibi ürünlerin reklam filmlerinde oynadı. 2002 yılında İsa peygamberin hayatını oynadığı Magic man isimli filmle 'Chapman en iyi erkek oyuncu ödülünü' aldı.

2003 yılından itibaren Icm ile sözleşme imzalayan Oğut, Disney çizgi filmlerinde İngilizce seslendirme yapmaya başladı.

Eric Roberts, Anthony Ray Parker (dozer – matrix), Daniel Bernhard (agent – matrix) gibi isimlerle hem kamera önünde birlikte çalıştı hemde kamera arkasında onlara oyunculuk koçluğu yaptı.

Kendisi halen Los Angeles'ta yaşamaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Bahçeşehir Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title