Haberler

Özgecan'ın Katilinin Kafatasının Yarısı Yokmuş

Güncelleme:

Özgecan'ı vahşice öldüren Suphi Altındöken'in geçirdiği trafik kazası sonucu kafatasının yarısının kırıldığı ve ameliyatla alındığı ortaya çıktı.

Özgecan Aslan'ı hunharca öldüren Suphi Altındöken'in yakınları ve arkadaşları, annesi Naciye Tan'ın oğlu için "her çocuk melek doğar" dediği bir gencin Türkiye'yi yasa boğan bir canavara dönüşümünü anlattı. Vahşetten utanç duyan Suphi'nin amcası ve kuzenleri, aileyle uzun bir süredir hiç görüşmediklerini anlattı.

"İLK BİZ BULSAK ÖLDÜRÜRDÜK"

Suphi'nin kuzeni Serkan Altındöken'in sözleri katil zanlısının korkunç kişiliğini özetler nitelikteydi: "Benim elime geçse parçalarım. Amcam Mehmet, polise 'Yakalarsam ilk ben öldüreceğim o şerefsizleri' dedi. Asla hapisten çıkmalarını istemiyoruz. Görüşülecek insanlar değiller. İçleri, dışları pis ve kalpleri kötü. Elini versen kolunu alamazsın. Çok kişiye zararları oldu. Çok ah aldılar. Çok kişiye borç taktılar. Özgecan'ın ailesinin acısını paylaşıyoruz. Utanç içindeyiz."

"BAŞIMIZI ÖNE EĞDİLER"

Tarsus'ta kuyumculuk yapan amcasının oğlu Serdar Altındöken, tüm sülalenin soyadını değiştirmek için dava açtığını söyledi: "Ailecek onları reddediyoruz. Başımızı öne eğdiler. Tanıdıklarımızdan selamı sabahı kesenler oldu. Facebook'ta arkadaşlıktan çıkarıyorlar. Dükkânlarımızdaki tabelalardan soyadlarımızı kaldırıyoruz. Dün eşi Neslihan, oğlu bu canavarlarla aynı soyadı taşımasın diye mahkemeye başvurdu."

"SOYADIMIZI DEĞİŞTİRİYORUZ"

"Kuyumculuk yapan ağabeyim Edip çocukları daha kötü yaftalanmasınlar diye ve kuzenim Behzat da dün soyadlarını değiştirmek için dava açtı. Dedem Tarsus'un en eski kuyumcusu. İlk dükkânı 1930'da açmış. Nüfus memurları altın dökerken gördükleri için bu soyadı vermişler. Ben babama kıyamadığım için değiştirmiyorum."

BİR CANİNİN ANATOMİSİ

Akrabalarının sözleri bir caninin anatomisini de detaylıca çıkardı: Kuyumculuk yapan baba Necmettin Altındöken bir dönem çok varlıklıydı. Ama kuyumcu dükkânları yaklaşık 15 yıl önce soyuldu. Bundan sonra zar zor açılan yeni dükkân tutmadı ve iflas etti. Bu süreçte zenginliğini kaybeden Necmettin Altındöken'in tavırları değişti.

HER GÜN DAYAK YEDİ

Hem karısını hem de çocuklarını dövmeye başladı. Evde hep dayak ve kötü muamele yaşandı. İlk başta el üstünde tutulan ve rahat büyüyen Suphi, bir anda her gün dayak yiyen bir çocuğa döndü. İlkokulu bitiremediği gibi uyuşturucu madde de kullanmaya başladı. 10 yıl önce motosikletiyle bir trafik kazası yaptı. Bu kazada yaşlı bir kadın kötürüm kaldı.

KAFATASININ YARISI YOK

2 kez kalbi duran Suphi'nin de kafatasının yarısı kırıldığı için alındı. Tahrip olan bölümüne yapay doku takıldı.

5 YIL ÖNCE KIZ KAÇIRDI

Yaklaşık 5 yıl önce babası Suphi için sanayide bir hırdavatçı dükkânı açtı. Burada çaycılık ve temizlik yapan eşi Neslihan ile tanıştı. Ailesi izin vermeyince Neslihan'ı kaçırdı.

BABASINI BIÇAKLADI

Düğününden 2 gün önce de tartıştığı babasını bıçakladı. Bu arada hırdavatçı iflas etti, işleri iyice kötüye gitti. Bu süreçte kamyonlarda şoförlük yaptı. Babasını rol model alan Suphi, armut dibine düşer misali, annesi, kız kardeşi ve karısını devamlı dövüyordu. Yaptığı birçok işte dikiş tutturamayan genç adam en son Özgecan'ın bindiği Mersin TOK minibüslerinde şoförlük yapıyordu. Diğer zanlı Fatih Gökçe de aynı minibüste muavin olarak çalışıyordu. Cinayetten sonra da yardım etmesi için ilk olarak Fatih Gökçe'yi aradı.

(Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suphi Altındöken Türkiye Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500

Yorumlar (27)

gerzek oğlan:

tahtası eksik olabilir anladım da vicdanını da mı almış doktorlar. beyine kalp vicdan hükmeder.

20
0
yanıtYanıtla
esra:

ceza evindeki amcalara abilere slm olsun buna lütfen gereğini yapın Allah razı olsun şimdiden

18
0
yanıtYanıtla
Munzur Mobil-ANDROID:

Minibüs ve Kamyon sürmesine akli yetiyorsa yüzümde tirnak izi var DNA dan bulurlar diye zavalli kizin bileklerinden kesiyorlarsa kafasi çalişiyor bu köpeklerin ...

18
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

İDAMMMMMMMMMMMMMMMM ŞART

16
0
yanıtYanıtla
delikanlı mahkum aranıyor:

ceza evindeki kader mahkumları bu ALLAH . KİTAP. DİN tanımayan acıma hissi duymayan merhamet yoksunu vampirleri tanınmayacak hale getirin halkın umudu sizde dünya neymiş anlasınlar şımarık köpekler

14
1
yanıtYanıtla
KEMAL:

bu toplumun hiç mi suçu yok. . . bu insan da doğarken canavar olmak için doğmamıştı. . . asalım keselim doğrayalım. . . ne kadar kolay. . .

3
12
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Allah bunun belasını çoktaaaaan vermiş ama anlamamış salak.

12
0
yanıtYanıtla
nilminaMobil-ANDROID:

kafasinin yarisiyla bile benden akillidir bu pislik...

12
0
yanıtYanıtla
turkMobil-ANDROID:

akli dengesi yerinde yok derler, sali verirler , burasi turkiye

9
2
yanıtYanıtla
Cem tuna:

Sakın bunu hafifletici sebep olarak kullanmalarına izin vermeyin. Onlar özgecan a merhamet etmemiş asla merhamet göstermeyin.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title