Haberler

(Özel Haber) Halis Toprak?In Eşi Nazlıcan Toprak Lise Bitirme Sınavlarına Girdi

Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı 72 Yaşındaki Halis Toprak'ın, 17 Yaşındayken Evlenerek Gündeme Gelen ve Boşanma Aşamasında Olan Eşi Nazlıcan Toprak Lise Bitirme Sınavlarına Girdi.

TOPRAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı 72 yaşındaki Halis Toprak'ın, 17 yaşındayken evlenerek gündeme gelen ve boşanma aşamasında olan eşi Nazlıcan Toprak lise bitirme sınavlarına girdi.

Ünlü işadamı Halis Toprak ile 17 yaşındayken evlenen 1992 doğumlu Nazlıcan Toprak, Ankara'da Açık Öğretim Lisesi ek sınavlarına girdi. Yalnızca Doğan Haber Ajansı muhabirinin görüntülemeyi başardığı Nazlıcan Toprak Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Karşıyaka semtindeki Oğuzlar İlköğretim Okulu'na bir kadın ve bir erkek ile birlikte geldi. Sabah saat 10.00 ile öğleden sonra saat 14.00'da yapılan sınavlara giren Halis Toprak'ın kendisinden 54 yaş küçük ve boşanma aşamasındaki eşinin sınav listesindeki adının da Nazlıcan Toprak olarak yazılı olması dikkat çekti.

Önceki yıl Kars Sarıkamış Kazım Karabekir Lisesi'nde eğitim görmüş ve son sınıfa geçen karnesinde 4 zayıfı olan ve evlenmeden önce Tağızade soyadını taşıyan Nazlıcan Toprak'ın Açık Öğretim Lisesi'ne de 2 yıl önce geçtiği ortaya çıktı. Açık Öğretim Lisesi ek sınavına girebilmek için belirli kredi yüksekliğinde olanlara hak verildiği öğrenildi.

Açık Öğretim Lisesi 4 yıllık Türkçe Matematik öğrencisi Nazlıcan Toprak, 6 dönemi normal düz lisede 2 dönem ise Açık Öğretim Lisesi'nde öğrenim gördü. Nazlıcan Toprak 10 dersten sınava giriyor. 178 kredisi olan ve tamamlamak için 30 kredilik sınava girerek 14 kredi alması ve kredisini 192'ye tamamlaması gerekiyor.

Nazlıcan Toprak, sabah saat 10.00'daki sınav da, Turizm-1, Türk Edebiyatı-8, Matematik-7, Geometri-2 ve 7, Matematik-6, öğleden sonra saat 14'de ise Matemtik-8, Geometri1-6 ve 8 derslerinden sınava girdi. 8 nolu salonda 20'nci sırada sınava girdi.

Bu arada Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, Açık Öğretim Lisesi sınavları için evlilik şartının aranmadığını bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title