Haberler

Dengesini Kaybeden Kedi, İnşaat Demirine Saplandı

Güncelleme:

Bursa'da bir evin çatısından inmek isteyen kedi, dengesini kaybederek inşaat demirine ok gibi saplandı. Acılar içinde kalan kedinin yardımına vatandaşlar koştu.

Bursa'da Altıparmak Caddesi'ndeki bir binanın çatısından inmek isteyen kedi, dengesini kaybederek inşaat demirine ok gibi saplandı. Kanlar içinde kalan kedinin miyavlamasını duyan vatandaşlar yardımına koştu.

ACILAR İÇİNDE KALDI

Olay Altıparmak Caddesi'ndeki bir binada meydana geldi. Çatıdan inerken tırnakları kayan kedi, demir parmaklıkların üzerine düştü. Demir çubuk kedinin karnından girerek arkasından çıktı. Kedinin acılar içinde miyavlamasını duyan vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi.

VATANDAŞLAR SAHİP ÇIKACAK

İtfaiye ekipleri, metrelerce yükseklikteki kediyi bulunduğu yerden demir çubuğu keserek kurtardı. Vücudunda demir çubukla kurtarılan kediyi vatandaşlar olay yerinin yakınında bulunan veterinere götürdü. Veterinerde başarılı bir ameliyat geçiren kedinin vücudundaki demir çubuk çıkarıldı. Ameliyat olan kediye iyileşene kadar esnaf bakacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Komik - İlginç Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

HAYrut:

Hayvanlara acıdığım kadar insanlara acımıyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Kokorim@m.m:

O zaman sen malsın

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title