Haberler

Ordu'da Dere Yatağındaki 3 Katlı Bina İnşaatı Yıkılacak

Ordu'da dere yatağındaki 3 katlı bina inşaatı yıkılacakORDU'da, 7 Ağustos meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 9 kişinin de yaralandığı sel afetinde gündeme gelen dere yatağındaki 3 katlı fabrika inşaatı için yıkım kararı alındı.

Ordu'da dere yatağındaki 3 katlı bina inşaatı yıkılacak

ORDU'da, 7 Ağustos meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 9 kişinin de yaralandığı sel afetinde gündeme gelen dere yatağındaki 3 katlı fabrika inşaatı için yıkım kararı alındı. Bina, önümüzdeki günlerde yıkılacak.

Ordu'nun Ünye, Fatsa, Perşembe, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde 7 Ağustos'da meydana gelen sel afetinde 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişide yaralandı. 9 köprünün yıkıldığı, 820 noktada heyelanın meydana geldiği sel afetinde 18 evde boşaltıldı. 43 bin 476 dekarlık alandaki 809 ton fındık selden zarar görürken 165 milyon TL'lik maddi zarar oluştu. Sel afetinde Ünye ilçesi Cevizdere ırmağı yatağına inşa edilen 3 katlı fabrika binası gündeme gelmişti. Ruhsat verilen inşaat halindeki bina için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yıkım kararı aldı. Binanın yıkımının önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title