Haberler

Ömür Gedik'ten Vatan Şaşmaz Yorumu

Ömür Gedik'ten Vatan Şaşmaz yorumu Ömür Gedik: "Arkasından kötü niyetli konuşanların hepsini çok çok ayıplıyorum"İSTANBUL - Ünlü sinema eleştirmeni ve şarkıcı Ömür Gedik, sunucu Vatan Şaşmaz'ın ölümünün ardından ortaya atılan iddialarla ilgili, "Hepimizin sorunları, yanlış eski ilişkileri olabilir.

Ömür Gedik'ten Vatan Şaşmaz yorumu

Ömür Gedik : "Arkasından kötü niyetli konuşanların hepsini çok çok ayıplıyorum"

İSTANBUL - Ünlü sinema eleştirmeni ve şarkıcı Ömür Gedik, sunucu Vatan Şaşmaz'ın ölümünün ardından ortaya atılan iddialarla ilgili, "Hepimizin sorunları, yanlış eski ilişkileri olabilir. İddia edilenleri doğru kılacak hiçbirşeyini ben görmedim" dedi.

Ünlü sinema eleştirmeni ve şarkıcı Ömür Gedik geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz ile ilgili konuştu. Gedik, Beylikdüzü'nde katıldığı bir söyleşi sonrası ünlü sunucunun ölümünün ardından ortaya atılan iddiaları değerlendirdi. Şaşmaz'ın çok yakın bir arkadaşı olduğunu ifade eden Gedik, ünlü sunucunun çok talihsiz bir şekilde hayatını kaybettiğini belirtti.

"Arkasından kötü niyetli konuşanların hepsini çok çok ayıplıyorum"

Vatan Şaşmaz'ın ölümü sonrası yapılan yorumları ayıpladığını ifade eden ünlü sinema eleştirmeni ve şarkıcı Ömür Gedik,"Valla bizim ülkemizde ölenin arkasından konuşmak ayıp denir. Ben Vatan'ın arkasından kötü niyetli konuşanların hepsini çok çok ayıplıyorum. Çok üzülüyorum Vatan benim çok yakın arkadaşımdı. Benim başkanı olduğum derneğin de en büyük destekçilerinden bir tanesiydi. İyilik, güzellik ve sevgiden başka bir şey bilmeyen bir insandı. Ben bu kadar erken ölümüne gerçekten çok üzüldüm. Çok talihsiz ve saçma sapan bir olay sonucu hayata veda etti. Ardından gözü yaşlı bir eş ve annesinin karşında 4 aylık bir bebek bıraktı. Ama o bebek belki yıllar sonra bu röportajı izleyecektir. Şunu söyleyebilirim çok iyi, çok iyi kalpli, çalışmaktan, sevgiden başka bir şey bilmeyen bir babası vardı. O bebek çok şanlı ömür boyu babasıyla gurur duyabilir. Çok sevdiğim bir insandı yazık oldu" ifadelerini kullandı.

"İddia edilenleri doğru kılacak hiçbir şeyini ben görmedim"

Ünlü sunucunun öldürülmesinin ardından ortaya atılan iddialarla ilgili konuşan Gedik, "Herkesin eski ilişkisi olabilir. Herkesin sorunları olabilir. Ben Vatan ile para konularını konuştuğumu hiç hatırlamıyorum. Her konuştuğumuzda gerçekten sanattan sevgiden, iyilikten, dostluktan bahsettiğim bir insandı. İddia edilenleri doğru kılacak hiçbir şeyini ben görmedim. Ama tabi ki özel hayatında hepimizin sorunları, yanlış eski ilişkileri olabilir. Ama bunun hiçbirinin sonucu böyle korkunç ve saçma sapan olmamalı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vatan Şaşmaz Ömür Gedik Beylikdüzü Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title