Haberler

Olaylı Derbi Sonrası Son Operasyonda Gözaltına Alınanlardan 11'i Daha Serbest

Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki olaylarla ilgili dün gözaltına alınan son operasyonda yakalanan şüphelilerden 11'i daha savcılık talimatı ile emniyetten serbest bırakıldı.

Beşiktaş- Galatasaray derbisindeki olaylarla ilgili dün gözaltına alınan son operasyonda yakalanan şüphelilerden 11'i daha savcılık talimatı ile emniyetten serbest bırakıldı. Geri kalan şüphelilerin polisteki sorguları devam ediyor.

Geçen hafta Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda yaşanan olaylı derbinin ardından düzenlenen son dalga operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 11'i daha serbest bırakıldı. 1 yıl süre ile spor sahalarından men cezası alan zanlılar, sağlık kontrolüne çıkarıldı. Gece yarısı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlılardan 1'i kadın, 3'ü 18 yaşından küçük olmak üzere 11 taraftar, polisteki sorgularının ardından savcılık talimatı ile salıverildi. Görüntü İzleme Merkezi'nde günlerce süren çalışmalar sonucu gözaltına alınan diğer zanlıların ise emniyetteki sorguları devam ediyor.

Öte yandan polis sorgusunun ardından sağlık kontrolüne çıkarılan 11 şüpheli, sabaha karşı 03.30'da emniyetten serbest kaldı. Salıverilen 1'i kadın toplam 11 kişinin, 1 yıl boyunca statlara girişi yasaklandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Olimpiyat Stadyumu Galatasaray Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title