Haberler

Tayland Kralının Meşhur Köpeği 'Copper' Öldü

Güncelleme:

Tayland Kralı Bhumibol Adulyadej'in "Copper" adlı meşhur köpeği yaşlılıktan dolayı yaşamını yitirdi.

Tayland Kralı Bhumibol Adulyadej'in en sevdiği köpeğine hakaret eden bir vatandaşa 37 yıl hapis istenmesiyle gündeme gelmişti. Copper adlı köpek 17 yaşında, veterinerlerin açıklamasına göre yaşlılıktan öldü.

17 YIL BOYUNCA KRAL, YANINDAN AYIRMADI

Copper'ın hikayesi de oldukça etkileyici. 17 yıl 1 ay önce Rama 9 caddesinde bir sokak kenarında doğdu. Sıradan bir sokak köpeği olarak doğan Copper ileride olacaklardan habersiz Tayland Kralı'nın açılışını yapacağı Medikal Geliştirme Kliniği etrafında dolaşıyordu. Doktorlardan birisi onu alıp kliniğin içine getirdi ve açılıştaki ziyareti sırasında Copper'ı Krala gösterdi. Kralında çok hoşuna giden sokak köpeği Copper tüm bakımları yapılıp Chitrlada Sarayı'na götürüldü. Son 17 yıldır Tayland Kralı dışarı gezmeye çıktığında çoğunlukla köpeğini yanına alırdı. Zamanla kraliyet sarayının bir parçası haline gelen Copper bugün hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tayland Kralı Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Moğollar Türk mü? Moğolistan Türk devleti mi? 3-4 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (5)

dürbünlü:

ben apo öldü sandim. :(((

9
1
yanıtYanıtla
kral karsitiMobil-ANDROID:

sende oleceksin kiral

1
1
yanıtYanıtla
AgaMobil-IOS:

Wowww diyorum

2
0
yanıtYanıtla
kotu yorumMobil-ANDROID:

gecen okumustum bu adamin hakkinda yorum yapan 26 yasinda bir genc kral'a kotu yorum yapmaktan hapis cezasi almisti amman dikkat

2
0
yanıtYanıtla
duaci:

ölmeden önce keske iman etseydi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title