Haberler

Okul Duvarlarına Can Geldi

Güncelleme:

MANİSA Belediyesi'nin kent merkezinde bulunan okul duvarlarını yenileme çalışmalarına Akşemsettin Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Saruhan Bey İlköğretim Okulu da eklendi.

Yapılan düzenlemeyle bugüne kadar yaklaşık 30 okulun duvarları yenilendi, ferforje demirleri takıldı ve aydınlatmaları yapıldı.

Kent merkezindeki okul duvarlarının yenilenmesi çalışmalarını yürüten Manisa Belediyesi, bu çalışmalara Akşemsettin Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Saruhan Bey İlköğretim Okulu'nu da ekledi.

Her iki okulun da dış cephe duvarları da taş örme şeklinde yenilendi. Eğitim kurumlarının iyileştirilmesi, çocukların öğrenim gördükleri okulların sorunlarının sıfıra indirgenmesi konusunda çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu kapsamda kötü görünümde olan okul duvarlarının yıkılarak, modern görünüme kavuşturulduğunu söyledi.

Okul duvarlarını yeniledikten sonra ferforje demirleri ve aydınlatma lambaları takılarak, okulların estetiğinin arttırıldığını ifade eden Başkan Ergün, "Yaklaşık 30 okulumuzun duvarlarını yeniledik. Manisa Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde ihtiyaç duyulan tüm okullarımızın duvarlarını yenileyeceğiz" dedi.

Üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz

Daha önce 43 okulun ana sınıflarına oyun grubu desteği verdiklerini de hatırlatan Başkan Ergün, "Amacımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim kurumlarını en iyi şartlara ulaştırmak. Onların eğitim gördüğü binaların fiziki şartlarının güzelleşmesi, okullarını sevmelerini sağlar. Bunun da eğitimlerine olumlu yansıyacağı kanaatindeyim. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title