Haberler

Öğrencilere Unutulmayacak Bir Gün

Antakya Rotaract Kulübü, Gözene Defne Rotary İlköğretim Okulu öğrencilerine unutamayacakları bir gün yaşattılar.

Antakya Rotaract Kulübü, Defne Rotary Kulübü ve Hatay Kadın Girişimciler Derneği; Gözene Defne Rotary İlköğretim Okulu öğrencilerine unutamayacakları bir gün yaşattılar.

Cumhuriyet Bayramının 88. yıldönümü kutlamaları kapsamında Soterya Evi'nde düzenlenen gölge oyunu gösterisi, öğrencilerin büyük beğenisini kazandı. Oyun sonrasında çocuklara meyve suyu ve pasta ikram edildi.

Antakya Rotaract Kulübü Başkanı Sefer Kaplan, Defne Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Civelek ve Hatay Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Belgin Ünal başta olmak üzere üyelerin de katıldığı organizasyonda öğrenciler, balon hediye edilerek evlerine uğurlandı.

Gösteriyi organize eden Antakya Rotaract Kulübü, Defne Rotary Kulübü ve Hatay Kadın Girişimciler Derneği'nin yaptığı ortak açıklama aynen şöyle:

"Dünyadaki en önemli şey, gülebilen çocuklar yetiştirmektir. Çocuklar, geleceğimizin en büyük mirasçılarıdır. Barışçı ve müreffeh bir toplum yaratmak istiyorsak; önce çocuklarımızı mutlu etmeliyiz. Dolayısıyla bizler de Cumhuriyetimizin 88.Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, çocuklarımız için unutulmaya yüz tutmuş Geleneksel Türk Tiyatromuzun Gölge Oyunu "Karagöz- Hacivat" gösterisini düzenledik.

Bu vesileyle ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor; onların Yüce Atatürk'ün izinde yürüyeceklerine inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title