Haberler

Nihat Hatipoğlu, Kıyamet Günü Nefret Edilecek 8 Grubu Yazdı

Güncelleme:

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Takvim gazetesinde kaleme aldığı köşe yazısında kıyamet günü nefret edilecek 8 grubu nedenleriyle birlikte anlattı.

Yaptığı programlarla reyting rekorları kıran ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu bugünkü köşe yazısında kıyamet günü nefret edilecek 8 grubu kaleme aldı.

İşte Hatipoğlu'nun bugünkü yazısında konuyla ilgili o bölüm:

"Bir rivayette şöyle bilgi veriliyor. Kıyamet günü Yüce Allah tarafından en büyük azaba uğrayan şu 8 grup insandır:

1- Sekarrun olanlar. Dilleriyle halkı döven, söven ve birbirlerini lanetlemeye sebep olanlar. Bunlar yalancı olanlardır.

2- Hayyalun olanlar. Bunlar kibir sahipleridir. Kendilerini başkalarından üstün görürler.

3- Din kardeşlerine karşı yüreklerinde kin besleyenler. Halbuki bu insanlar kin besledikleri din kardeşlerini gördüklerinde onlara sempatik gelecek hareketler yaparlar. Yaltaklanır ve kendilerini onlara karşı iyi düşünüyor gösterirler.

4- Allah'a ve Resulüne çağrıldıklarında son derece geride kalıp ağır davrananlar. Şeytana ve şeytanın emrine çağrıldıklarında (Yani fitne, kötülük, günah, şer, günah ortamı, kaos, karışıklık gibi) hemen süratle koşanlar.

5- Karşılaştıkları dünyevi bir menfaati veya malı kendilerine ait olmasa bile, yalan yeminle kendilerine aitmiş gibi gösterenler.

6- İnsanlar arasında dedikoduyu yayanlar. Olmayanı var gösterenler.

7- Seven kişileri birbirinden ayıranlar.

8- Din kardeşlerini tuzağa çekip ayaklarını kaydıranlar. Böylece zalim unvanı kazananlar. Bunlar Allah katında ahlakları kabul edilmeyenlerdir. "

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nihat Hatipoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (173)

Playboy:

Bu din adamları RUH hastası. . . Arapların 100/90 Ruh hastası. . . BU yalanları nereden bulup da anlatıyor ki? Psikolojik tedavi olursa belki iyi olabilir. . . Saf milleti din ticareti yaparak kadir bakalım. . . ne kadar para aliyorsun TV de? 1 milyon TL. Neden millete vermiyorsun o parayı? Money money money demis Napolyon. . .

12
28
yanıtYanıtla
EMRE:

Bilmediğin şey hakkında yorum yaparak günah alıyorsun. buda Allahın sevmediği bir davranıştır. Tabi Allah''a inanıyorsan ?

yanıt0
yanıt0
Playboy:

Emre misin ne ayak-sin? sen ne biliyorsun angut? Bilim adamları sadece eski ve yeni testament yani Tevrat ve Incil haricin de olan kutsal kitapların uyduruk olduğunu belirtti. . . Türkiye de bunu bilen var mi? sanmam

yanıt0
yanıt0
BHDR:

TVDE PROGRAM YAPAN STARLAR ONCA PARA ALIYOR ZORUNA GİTMİYORDA BU MU GİDİYOR. . . AYRICA BENİM BİLE BİLDİĞİM BİR KAÇTANE YATILI MEDRESELER YAPIYOR ADAM. . . İLLA REKLAMMI YAPSINLAR YAPTIKLARI YARDIMLARI ?

yanıt0
yanıt0
Ankaralı:

aldığı parayı sana verse gıkın çıkmaz dine inanmayan günahkar sen napolyonuna inan belki seni Moneyle azabtan kurtarır

yanıt0
yanıt0
feyzi:

playboy sana katiliyorum bence sözlerinin gercek payi var bunu gitgide daha net görmeye basladik

yanıt0
yanıt0
zeki:

dinimiz korkutma dini değil hoca. . . . biraz öğren 600 bin alıyorsun birde Allahtan kork.

17
21
yanıtYanıtla
Onur:

kıyamet bülbülü senin gibi dinini az pahaya satacak insanlar da olacak onlardanda bahset

15
19
yanıtYanıtla
MERT:

Para verme bak bakalım cıkıp bir dakka anlatırmı

18
14
yanıtYanıtla
BÜYÜK TÜRKİYE:

sen bedava iş yapıyomusun ki o da bedava yapsın adam emeğinin karşılığını alıyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 173 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title