Haberler

Muratpaşa'da İlk İftar Engellilerle

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de düzenlenen iftarda “Bizim için hepsinden önemlisi, insanlarımızı etle tırnak gibi birarada görmek” dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de düzenlenen iftarda "Bizim için hepsinden önemlisi, insanlarımızı etle tırnak gibi birarada görmek" dedi.

Muratpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan'ın ilk iftar sofrasını 10-16 Mart Engelliler Haftası dolayısıyla Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de kurdu. Yaklaşık 2 bin kişinin davetli olduğu iftara Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe'yle birlikte katıldı.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan'ın da yer aldığı iftar programında hep birlikte edilen duaların ardından Razaman ayının ilk orucu açıldı.

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi olarak temel belediyecilik hizmetleri alanında Türkiye'ye örnek nitelikte çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi. Ancak bunlarını ötesinde Muratpaşa'dan dünyaya sevgi, saygı, kardeşlik ve beraberlik iklimini yaymak için mücadele ettiklerini kaydeden Başkan Uysal, "Her türlü siyasi ve sosyal mülahazanın ötesinde toplumsal beraberliğimizi, şehir kültürümüzü yükseltmek insanları komşu olmaktan onur duyan halde görmek yaptığımız parktan, asfalttan çok daha önemli geliyor bize. Bizim için hepsinden önemlisi, insanlarımızı etle tırnak gibi birarada görmek. Geleceğe çocuklarımızı berabere büyüttüğümüz bilinciyle yaklaştıklarını görmek en çok onur duyduğumuz, sevindiğimiz şey."

Muratpaşa Belediyesi'nin engellilerle birlikte Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de düzenlediği ilk iftar programı Karagöz Hacivat gösterisiyle sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engelliler Haftası Ümit Uysal Muratpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title