Haberler

Motor Kazasında Ölen Gençler, Aynı Liseden Bu Yıl Mezun Olmuş

ZONGULDAK'ta, kamyonetin çarptığı motosikletin devrilmesi sonucu yaşamını yitiren Emre Çiller (18) ve Kerem Keloğlu'nun (17) aynı liseden bu yıl mezun olduğu ortaya çıktı.

ZONGULDAK'ta, kamyonetin çarptığı motosikletin devrilmesi sonucu yaşamını yitiren Emre Çiller (18) ve Kerem Keloğlu'nun (17) aynı liseden bu yıl mezun olduğu ortaya çıktı.

Kaza, dün akşam saatlerinde, Zonguldak- Kozlu yolunda meydana geldi. Sadi Y. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen kamyonet, Emre Çiller'in kullandığı 67 DT 430 plakalı motosiklete çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle motosikletten düşen sürücü Emre Çiller ile arkasında oturan arkadaşı Kerem Keloğlu hayatını kaybetti. Yakın arkadaş olduğu öğrenilen Çiller ve Keloğlu'nun, Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi'nden bu yıl mezun olduğu ortaya çıktı. Çocukların ölümü nedeniyle aileleri, yakınları ve okul arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Emre Çiller ve Kerem Keloğlu'nun cenazelerinin, hastanede yapılacak otopsinin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

KAZA ANI, GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan kaza anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde; motosiklet sürücüsünün, arkadan gelen beton mikserinin önünden sol şeride geçmek için beklediği görülüyor. Motosikletin, sol şeritte giden kamyonet sürücüsünün çarpması sonucu savrulduğu anlar görülerde yer alıyor.

? - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title