Haberler

Mitsubishi Electric'ten Tek Sistemle Çok İş Yapan Klima

Mitsubishi Electric, yüksek teknolojiye sahip ürünleri ile ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını tek bir sistem ile merkezi olarak sağlarken, klimaları uzaktan kontrol etme imkanı da tanıyor.

Mitsubishi Electric, yüksek teknolojiye sahip ürünleri ile ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını tek bir sistem ile merkezi olarak sağlarken, klimaları uzaktan kontrol etme imkanı da tanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ileri teknolojiye sahip üretim teknikleri kullanılarak özel olarak geliştirilmiş güçlü bir ısıtma performansı sunuyor.

Klima sistemleri ile ısıtma sağlarken aynı zamanda sıcak kullanım suyu üretimine ve yerden ısıtma amaçlı sıcak su teminine imkan veren Mitsubishi Electric ürünleri, yoğun kar altında bulunan bölgelerde bile koruyucu aksesuarları sayesinde performansından ödün vermeden çalışmasını sürdürüyor.

Mitsubishi Electric'in en soğuk iklim şartlarına sahip bölgelerde dahi ideal ısıtma çözümü sunan ileri teknolojisi, eksi 25 derecede bile yüksek kapasite ile sorunsuz bir ısıtma konforu sağlıyor. Üstelik bu performansı ilave elektrikli ısıtıcı kullanmadan enerji verimli ısı pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Ayrıca zorlu dış hava koşulları için özel olarak tasarlanan klima üniteleri ve aksesuarlarda kullanılan malzemenin dayanıklılığı sayesinde sistemin dış hava koşullarından etkilenmesi minimuma indirgeniyor ve kesintisiz ısıtma imkanı sunuluyor.

İklimlendirme ve sıcak su için tek sistem yeterli

Tüm yaşam alanlarının ortak gereksinimi olan iklimlendirme ve sıcak su gibi farklı ihtiyaçlar, Mitsubishi Electric ürünleri sayesinde tek bir sistemle merkezi olarak çözülebiliyor. Elde edilecek sıcak suyun, yerden ısıtma sistemlerinde ya da sıcak kullanım suyu temininde alternatifli olarak değerlendirilmesine imkan tanıyan Mitsubishi Electric ürünleri, kullanım sıcak suyunda 70 derece sıcaklığı sağlayarak öne çıkıyor.

Mitsubishi Electric, klimalarına uzaktan kontrol ve erişim imkanı sağlayarak kullanıcılar mekana gelmeden ortamın ısıtılmasını da mümkün kılıyor. Böylelikle hem daha hızlı ve ekonomik bir iklimlendirme gerçekleştiriliyor hem de bina ısısının kaybolması engelleniyor. Kontrolden otomasyona kadar her aşamada cihazın yanına gitmeden erişim sağlanması, kullanıcıların yanı sıra montaj, bakım ve servis yetkililerine de kolaylık sağlıyor.

Teknolojik gelişmeleri her yeni seri cihaza adapte eden Mitsubishi Electric, dış ünite kapasitesinin iki katına kadar ulaşabilen bağlı iç üniteler ile otel ve hastane gibi bina içi bölgesel kullanıma sahip uygulamalarda hem yatırım maliyetlerini azaltıyor hem de düşük enerji tüketimi ile sistemin kendisini daha kısa sürede amorti etmesini sağlıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title