Haberler

Mısır'da Türkiye Adına Casusluk Yaptığı İddia Edilen 29 Kişi Gözaltında

Güncelleme:

Mısır'da, Türkiye adına casusluk yaptıkları ve terör örgütüne katıldıkları suçlamasıyla 29 kişi başsavcının emriyle gözaltına alındı.

Mısır'da, Türkiye adına casusluk yaptıkları ve terör örgütüne katıldıkları suçlamasıyla 29 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

BİLGİ AKTARIYORLAR İDDİASI

Mısır devlet haber ajansı MENA, Genel İstihbarat Servisi'nden yapılan bir soruşturmanın sonuçlarına göre, bu kişilerin Mısır'daki Müslüman Kardeşler hareketinin tekrar iktidara getirilmesi planı uyarınca telefon görüşmelerini kaydederek Türk istihbaratına bilgi aktardıklarını iddia edildi.

UYRUKLARI BELLİ DEĞİL

Kara para aklama ve lisanssız döviz ticareti yapmakla da suçlanan sanıkların uyrukları belirtilmedi. Şüpheliler aynı zamanda para aklamak ve lisanssız olarak döviz ticareti yapmakla da suçlanıyor.

MISIR - TÜRKİYE İLİŞKİLERİ DARBEDEN SONRA GERİLEMİŞTİ

Mısır'da 30 yıllık Hüsnü Mübarek yönetiminin halk isyanıyla 2012'de devrilmesi sonrası Müslüman Kardeşler mensubu Muhammed Mursi ülkenin ilk seçilmiş cumhurbaşkanı olarak iktidara gelmişti.

Ankara ve Kahire arasındaki ilişkiler Mursi'nin 2013 yılında protesto gösterileri üzerine askeri darbeyle devrilmesinin ardından gerilmişti. Mısır, darbenin ardından Müslüman Kardeşler hareketini terör örgütü ilan etti ve üst düzey üyelerinin çoğu tutukladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muhammed Mursi Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title