Haberler

MHP Adayı Halaçoğlu, Köyünde Akrabalarıyla Hasret Giderdi

MHP'nin Kayseri 1'inci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, memleketi Kayseri'nin Sarız İlçesi'ne bağlı Çörekdere Köyü'nde yakınlarıyla hasret giderdi

MHP'nin Kayseri 1'inci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, memleketi Kayseri'nin Sarız İlçesi'ne bağlı Çörekdere Köyü'nde yakınlarıyla hasret giderdi. Prof. Dr. Halaçoğlu, amcası Halaç Süleyman Baş'ın elini öperek, hayır duasını aldı.

Seçim çalışmaları sürdüren ve ilçeleri ziyaret eden Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, bugün memleketi Sarız İlçesi'ne bağlı Çörekdere Köyü'ndeki akrabalarını ziyaret etti. Yakınları Prof. Dr. Halaçoğlu'nu gördüklerine çok sevindi.

Köyde amcası Halaç Süleyman Baş'ın oturduğu eve giden Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, diğer adaylar Nihat Canpolat ve Faruk Çolak'ın da katıldığı ziyarette "Emmi" diye seslendiği amcasının elini öptü, kendisine hayır duası etmesini istedi. Halaç Süleyman Baş ise "Vatan ve millet için hayırlı işler yapacağına inanıyorum. Yolunuz açık olsun" dedi.

Evden çıkışta köylüleriyle de hasret gideren Prof. Dr. Halaçoğlu, burada tüm köy halkı ile fotoğraf çektirerek, seçimlerin ardından yine ziyaretlerine geleceği sözü vererek ayrıldı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title