Haberler

    Mesut Özil'e Ultimatoma, Alman Basınından Sert Tepki

    STUTTGART'ın orta saha oyuncusu Daniel Didavi, Mesut Özil'e yönelik eleştirilerin artık sınırı aştığını söyledi.

    STUTTGART'ın orta saha oyuncusu Daniel Didavi, Mesut Özil'e yönelik eleştirilerin artık sınırı aştığını söyledi. Sport Bild'e konuşan Didavi, "Mesut elbette bekleneni göstermedi. Onu bunun için eleştirebilirsiniz. Ama onun hakkında yazılıp çizilenler sınırı aştı. Biz de insanız. Bu, Mesut'ta iz bıraktı. Gözü kapalı oynayacağı pasları veremedi. Ben Mesut'un yerinde olsam, oynamaya devam eder miydim bilmiyorum" dedi.

    'EN UCUZ KURBAN MESUT'

    Stern dergisi de, "Alman Futbol Federasyonu'nun (DFB) Özil'i günah keçisi yapması utanç verici. Teknik direktör Löw ve Bierhoff görevlerinde kalıyor. DFB 'Ülkenin futbol tarihinin en büyük kazasından sonra artık böyle devam edemeyiz. Bir şeyler olmalı' diye düşünmüş olmalı. ve sonunda en ucuz kurban için karar verildi; Mesut Özil" diye yazdı.

    GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİSİ

    Berliner Morgenpost ise Mesut Özil'in milli takımdan ayrılması halinde bunun felaket olacağını öne sürdü. Özil'i 'Alman futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusu' olarak niteleyen gazete, Grindel'in ultimatomunu, "Grindel çizgisini kaybetti. Kadro ilk açıklandığı zaman 'İki oyuncu yanlış yaptı. Ama ben onlara karşı ölçülü davranmaya çağırıyorum' demişti" satırlarıyla eleştirdi.

    Hamburger Morgenpost gazetesi "Mesut Özil'e DFB'nin çirkin faulü" başlığını kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mesut Özil Bild Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title