Haberler

Marmarabirlik'ten öykü yarışması

Marmarabirlik, "Kooperatifçilik ve Zeytin" konulu öykü yarışması düzenledi.

Marmarabirlik, "Kooperatifçilik ve Zeytin" konulu öykü yarışması düzenledi. Birliğe bağlı 8 kooperatifin yer aldığı bölgelerde liseli öğrencilerinin katıldığı yarışmada birincilik ödülünü İznik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Züleyha Ateş, 'Kara Elmas' eseri ile kazandı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Marmarabirlik önemli bir etkinliğe daha imza attı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100.Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Kooperatifçilik ve Zeytin" konulu öykü yarışmasına ilgi yoğundu. Birliğe bağlı 8 kooperatifin (Mudanya, Gemlik, Orhangazi, İznik, Mürefte, Bandırma, Edincik, Erdek, Marmara Adası) yer aldığı ilçe ve bölgelerde eğitim gören lise öğrencilerinin katıldığı yarışmada birbirinden güzel eserler ortaya çıktı.

Yarışmada birincilik ödülünü İznik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10/A sınıfı öğrencisi Züleyha Ateş "Kara Elmas" adlı eseri ile kazandı. Yine Anadolu Lisesi 11/A sınıfından Elif Sena Uslu "Sezar'ın tacı, kooperatif Ağacı" eseri ile ikinci, "Yeşil Zeytin" eseri ile Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi 10/C sınıfından Elif Keskin ise üçüncü oldu. Mürefte Çok Programlı Anadolu Lisesi 11/AL sınıfından Sinem Tepe "Bir Okul Hayatı" eseri ile mansiyon ödülünü kazanırken, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Rabia Küçüköner "Zeytin Kız" eseri ile beşinci oldu. Öykü yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve plaketleri Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Müdür İsmail Acar tarafından verildi.

Başköy tesislerinde düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Asa, "Katılımınız ve başarılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bölgemizin tarımsal üretim anlamında en önemli geçim kaynağı olan zeytin ve üreticilerimizin bir araya gelerek güç birliği oluşturduğu kooperatifçiliğin, siz gençlerimiz tarafından daha iyi bilinmesini istedik. Marmarabirlik olarak hayata geçirmeyi düşündüğümüz bir diğer sosyal sorumluluk projemiz ise kooperatif faaliyet alanı içinde yer alan ilçelerimizde fiziki şartları kötü ve ihtiyacı olan okullarımızı boyatarak güzelleşmesine katkı koymak istiyoruz. Yapılacak bu çalışma için, ilçe milli eğitim müdürlüklerinin vereceği karar doğrultusunda gerekli adımlar atılacaktır. Yönetim kadememiz, idari kadromuz ve çalışanlarımızın bir arada olduğu ekiple "Okullarımızı güzelleştiriyoruz" adı altında ki bu projemizi gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeytin İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title