Haberler

Manisalılar, Halil İbrahim İftar Sofrası'nda Buluştu

Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu’na bağlı dernekler, İzmir’in Bayraklı ilçesindeki iftar sofrasında buluştu.

Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu'na bağlı dernekler, İzmir'in Bayraklı ilçesindeki iftar sofrasında buluştu.

Şehitler için, birlik ve beraberlik için dualar edilerek başlanan programda, ilahiler ve semazen gösterileriyle eski Ramazan günleri yaşatıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı davete, Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Milliyetçi Hareket Partisi 2. Bölge Milletvekili adayı Tamer Osmanağaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Fazıl Kurt, İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Ömür Raşit Tayfur ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Yoğun programları dolayısıyla iftara katılamayan Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar gönderdikleri mesajlarla Manisalı hemşerilerinin gelecek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

"Biz çözümün yanında yer aldık"

İftarın ardından konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi 2. Bölge Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu, "Mübarek Ramazan Ayı'nın sonuna geldik. Şimdiden aziz milletimin ve Müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Fırat Kalkanında ve Afrin'de kahramanca savaştıkları gibi bugün terör yuvası Kandil'e yürüyen Mehmetçiklerimize selamlarımı, dualarımı gönderiyorum" dedi. Osmanağaoğlu, 24 Haziran seçimlerine ilişkin "Siz hemşerilerimizin sorunlarını da çözümlerini de biliyoruz. Biz çözümün yanında yer aldık. Bizim safımız çözümün yanı, sizden Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı'na yürek koyarak desteklemesini arzu ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı İzmir Ege Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

title