Haberler

Kütahya: Tavşanlı'da Yolsuzluk Operasyonu

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ne Bağlı Tunçbilek Beldesi'nde Faaliyet Gösteren Garp Linyitleri İşletmesi'nde, İhale ve Kömür Satışında Yolsuzluk Yapıldığı İddiasıyla 8 Kişi Gözaltına Alınırken, Evraklara da El Konuldu.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ne bağlı Tunçbilek Beldesi'nde faaliyet gösteren Garp Linyitleri İşletmesi'nde, ihale ve kömür satışında yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla 8 kişi gözaltına alınırken, evraklara da el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, jandarma ve polis ekiplerinin eş zamanlı olarak yürüttüğü operasyonla, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı D.E. ve Şoförler ve Motorlu Nakliyeciler Odası Başkanı Z.D.'nin de aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alınırken, 2 çuval dolusu evraka el konuldu. Jandarma ve polis ekiplerinin derinleştirerek sürdürdükleri araştırmalar neticesinde gözaltına alınan şahısların yarın Tavşanlı Adliyesi'ne sevk edileceği kaydedildi.

Olaylarla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve ip uçlarının değerlendirmeye alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title