Haberler

KöylerarasI Futbol TurnuvasınIn Kura Çekimi Yapıldı

Güncelleme:

Tarsus Belediye Başkanlığınca geleneksel hale getirilen ve bölgenin en büyük futbol turnuvası olan Köylerarası Futbol Turnuvası'nın kura çekimi yapıldı.

Bu 12'ncisi düzenlenen turnuvaya katılan 22 takım 4 grupta mücadele edecek.

Belediye tesisleri Yeşil Salonunda düzenlenen kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Sarı, tertip komitesi üyeleri ve köy takımlarının temsilcileri katıldı.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Sarı, 12 yıldır düzenlenen futbol turnuvası sayesinde köyler arasında birlik ve dayanışmanın pekiştiğini söyledi.

Köylerarası futbol turnuvasının bölgenin en büyük futbol organizasyonu olduğunu belirten Sarı, turnuvanın centilmenlik, barış ve dayanışma içerisinde geçmesini diledi.

Sarı, "Amacımız burada centilmence barış ve kardeşlik içerisinde birlik ve beraberliği sağlamaktır. Spor ile bu kardeşliğin çok iyi gerçekleştiğini biliyoruz. Belediyemiz yıllardır böyle bir çalışmanın içerisindedir ve bunu devam ettirmektedir.

Tüm takımlara başarılar diliyor, maçların centilmenlik içerisinde gerçekleşmesini ve futbolcuların buna azami dikkat etmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Tarsus Belediye Başkanlığı Köyler arası Futbol Turnuvası 4 Mayıs 2012 Cuma günü saat 16.00'da 100. Yıl Faruk Sodan Futbol Sahasında Boğazpınarı ile Dedeler köy takımlarının maçı ile başlayacak.

Turnuva sonunda dereceye giren ve şampiyon takıma kupa, madalya ve 1.500,00 TL, 2. olan takıma kupa, madalya ve 1.000,00 TL, 3. olan takıma kupa, madalya ve 500,00 TL ve centilmen takıma ise kupa ile 500,00 TL para ödülü verilecek.

Tüm maçlar, belediye tarafından yaptırılan 7 çim sahada oynanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tarsus Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title