Haberler

Kötü Koku ve Tıkanıklık Problemine Hızlı Müdahale

Güncelleme:

HATSU, altyapıda önemli bir rol oynayan kanalizasyon hatlarının tıkanan ve deforme olarak taşma meydana getiren bölgelerinde yapılan yenilemelerin devam ettiğini duyurdu.

Hatay'ın her kesiminde eşit bir hizmet anlayışı ile kurulduğu günden bugüne çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, toplu konut ve resmi kurumların altyapısında oluşan sorunları çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Belen İlçesi'nde bulunan İssume konutlarında ikamet eden vatandaşların ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi'ne ilettikleri kötü koku şikayeti üzerine harekete geçen ekipler, vidanjör aracıyla tıkanan hattın temizlenmesini sağlayarak yol üstüne çıkan atıkların deşarj olması için çalışma gerçekleştirdi.

Karayılan Komando Taburu içerisinde bulunan altyapının deforme olarak parçalandığını tespit eden HATSU, 150'lik borular ile 30 metre yeni hat döşeyerek binalarda oluşan taşma ve tıkanıklık sorunun giderildiğini aktardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title