Haberler

Koçarlı'da belediye tarafından projelendirilen en büyük GES projesinde önemli adım

Güncelleme:

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın ilçeye kazandırmak adına büyük önem verdiği ve yakında çalışmaları başlayacak Güneş Enerji Santrali projesi için imzalar atıldı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın ilçeye kazandırmak adına büyük önem verdiği ve yakında çalışmaları başlayacak Güneş Enerji Santrali projesi için imzalar atıldı.

Üreteceği 1.2 megavat yenilenebilir elektrik enerjisi ile Aydın ilinde belediyeler tarafından hayata geçirilen en büyük GES projesi ile ilgili olarak Başkan Kaplan ve ADM Elektrik Üretim A.Ş. ile elektrik kullanımına ilişki bağlantı sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşme ile ADM Elektrik Üretim A.Ş., Koçarlı Güneş Enerji Santrali'nde üretilen 1.2 megavatlık elektriği satın alacak. Koçarlı'ya büyük ölçüde gelir getirecek proje vatandaşlar tarafından da destek görüyor.

Koçarlı için attığı imzaları sosyal medya hesabından vatandaşa müjdeleyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan bu haberi de 'Aralık ayında atılan en anlamlı imza' başlığı ile duyurdu. Kaplan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Koçarlı için büyük hayallerle yola çıktık. Kurduğumuz hayallerin hepsini vatandaşlarımıza söz olarak verdik hayallerimiz gerçekleşiyor ve verdiğimiz sözler tek tek yerine geliyor. Belediye düzeyinde en büyük GES projesi ilçemizde yapılıyor. İlçemize ciddi bir gelir olacak ve bizi heyecanlandıran bir proje, gece gündüz demeden çalışarak İlçemizi hak ettiği gibi nice büyük projelere ve hizmetlere kavuşturuyoruz. Koçarlı'nın güzel insanlarına ne yapsak azdır, ne yapsak yakışır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nedim Kaplan Koçarlı Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title