Haberler

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Bölge Müdürü ile Elektrik Kesintileri Hakkında Görüştü

Güncelleme:

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, SEDAŞ yöneticileriyle bir araya gelerek kentte yaşanan elektrik kesintilerinin azaltılması için planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Yapılacak 87 projenin bir an önce tamamlanması ve hizmete alınması istendi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Odyakmaz ve Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil ile bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, SEDAŞ yönetimini makamında ağırlayan Vali Yavuz, kentte yaşanan elektrik kesintilerinin en aza indirilmesi için 2024 yılı içerisinde tamamlanması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl genelinde yapılan ön değerlendirmeler doğrultusunda 12 ilçede trafo, şebeke düzenleme ve yenileme, alternatif besleme, yeraltı işleri, aydınlatma, ek tesis ve hat yenileme gibi yapılması planlanan 87 proje hakkında bilgi veren SEDAŞ yetkilileri, belli plan ve program çerçevesinde çalışmaların tamamlanacağını, bu sayede şikayet ve sıkıntıların en aza indirileceğini anlattı.

Yavuz, yapılacak toplam 87 projenin bir an önce tamamlanmasını, hizmete alınmasını ve yaşanan sıkıntıların sonlandırılmasını istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kocaeli Sedaş Enerji Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title