Haberler

Kırkağaçlı Öğrenciler Su Tasarrufu Eğitimi Aldı

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı sene boyunca sürdürdüğü 'Su Tasarrufu Eğitim Projesi' eğitim seminerleri il genelinde çalışmalarına ara vermiyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, suyun insan yaşamındaki önemini anlatmak için başladığı seminerler çerçevesinde minik öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından başlatılan seminerler il genelinde büyük ilgi görüyor. Renkli slaytlarla zenginleştirilen sunumlar öğrencilerin dikkatini çekerken, su tasarrufu konusunda bilinçlenmelerini sağlıyor.

İlçelerdeki mesai sürüyor

Projenin ilk olarak merkezde bulunan ilkokullarda başlamasının ardından seminerler, ilçelerde yer alan okullarda da yapılmaya başladı. Bu kapsamda, Kırkağaç'ta bulunan 4 ayrı ilkokul öğrencilerine seminer verildi. Seminere Özel Betül, Cumhuriyet, Edip Bayat ve Türk Birliği İlkokul öğrencileri katıldı.

Su tasarrufu yöntemleri anlatıldı

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Kimyager Arzu Sezer, Biyolog Zeynep Öztozlu ve İçme Suları Daire Başkanlığı'ndan Jeolog Görkem Yemişçi'nin gerçekleştirdiği seminerde minik öğrenciler su tasarrufu konusunda bilinçlendirildi. Öğrencilere birbirinden renkli slaytlarla su tasarruf yöntemleri, su olmasaydı dünyamız nasıl olurdu, evimizde ne gibi yöntemlerle su tasarrufu yapabileceğimiz anlatıldı.

Seminer sonrasında öğrencilere su tasarrufunu daha iyi anlatmak için boyama kitabı, boyama kalemi, kalem silgi, diş fırçası ve magnet hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 28 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 28 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 28 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Adalet Bakanlığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugünün (28 Mayıs) kararları neler? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title