Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı Memleketi'de Protesto Edildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'in Şavşat ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı memleketi Tunceli'de protesto edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'in Şavşat ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı memleketi Tunceli'de protesto edildi.

CHP Tunceli İl Başkanlığının organizesinde Seyit Rıza Meydanı'nda bir araya gelen grup adına basın açıklaması yapan CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, Dersim'in onuru, yiğit evladı Kemal Kılıçdaroğlu'na terör örgütlerince düzenlenen haince suikast saldırısını protesto etmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Terör saldırısını kınadıklarını ifade eden Erol, "Buradan şunu söylemek istiyorum; hangi terör örgütü olursa olsun, hangi çakal olursa olsun, hangi it olursa olsun Kemal Kılıçdaroğlu'nun saçının bir tüyüne zarar verene bu ülkeyi dar ederiz. Çünkü biz tarih boyunca her türlü zulmü görmüş, her türlü katliamı görmüş bir toplumuz. Asla ve asla yeni bir kurban vermeyeceğiz ve verdirtmeyeceğiz." dedi.

"Saldırının CHP'nin konvoyuna düzenlenen bir saldırı olmadığını ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun kimliğine ve şahsına yapılmış bir saldırı olduğunu" ifade eden Erol, şunları söyledi:

"Bu ülkede laik cumhuriyeti, demokrasiyi, insan haklarını, Mustafa Kemal'in inancını savunmak suçsa ve ölüm nedeniyse her Dersimli buna Kemal Kılıçdaroğlu gibi hazırdır ve hazır olacaktır. Dersim'den Kılıçdaroğlu'na mesaj veriyoruz. Hiç kendinizi üzmeyin, kim ne yapmak isterse istesin sizin sütünüz temiz, Ehlibeyt soyundansınız. Hiçbir düşman size yanaşamaz ve yanaşmasına da müsaade etmeyeceğiz."

"Terör örgütlerine artık 'Hayır' deyin"

Bölgede terör örgütünün yaptıklarına değinen Erol, şunları söyledi:

"Dersim'den sesleniyorum; yollarımızın kesilmesine, araçlarımızın yakılmasına, insanlarımızın terör örgütlerince baskı altında tutulmasına artık 'Hayır' deyin. Bu yolların kesilmesi de yanlıştır, bu bölgede devletin uyguladığı güvenlik politikası da yanlıştır. Artık biz ilimizde ve ülkemizde barış istiyoruz, huzur istiyoruz, kardeşlik duygularıyla özgürce yaşamak istiyoruz."

Gruba, AK Parti Tunceli Kadın Kolları Başkanı Yıldız Güngör ve bazı partililer de destek verdi.

Artvin'in Şavşat ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna PKK'lı teröristlerce ateş açılmış, saldırıda 1 asker şehit olmuş, 2 asker yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Tunceli Şavşat Artvin Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

title