Haberler

Kepezliler Yusuf Güney İle Coştu

Güncelleme:

Kepez Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren Yusuf Güney, Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

11 ayın sultanı Ramazan'ın son haftasında Antalyalılar, Kepez Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu konser ile muhteşem bir gece yaşadı.

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında pop sanatçısı Yusuf Güney, sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi. Kepez Belediyespor Tesisleri nde bulunan Ramazan etkinlik alanını dolduran binlerce vatandaş, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik edip, güzel bir Ramazan akşamı yaşamanın keyfini çıkardılar.

Konseri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç ve Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman ile birlikte vatandaşların arasında izledi. Konser öncesi satış stantlarını gezerek hem esnafla hem de etkinlik alanındaki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hakan Tütüncü, yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Pop sanatçısı Yusuf Güney, seslendirdiği sevilen hareketli şarkılarıyla, etkinlik alanını dolduran 10 binin üzerindeki Antalyalıya güzel bir konser izlemenin keyfini yaşattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konserde yaptığı konuşmada, Ramazan ayı boyunca her gün muhteşem konserler ve gösterilerle Kepezlileri, aynı ortamda buluşturduklarını kaydetti. Kepez'de hiç dinmeyen bu coşkunun, sevilen sanatçı Yusuf Güney konseriyle devam ettiğini ifade eden Tütüncü, her akşam vatandaşların bu etkinliklerle eğlenip, stres attığını söyledi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç de konserde yaptığı konuşmada, Kepez'de Ramazan coşkusunun, gelenekler, görenekler doğrultusunda büyük bir coşkuyla devam ettiğini belirterek, Kepez'li vatandaşların bu anlamda şanslı olduklarını dile getirdi.

Konuşmaların sonunda, Başkan Hakan Tütüncü, sanatçı Yusuf Güney'e çiçek takdim ederek, güzel konseri için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title