Haberler

Kato'dan Barış Pınarı Harekatı'na tam destek

Güncelleme:

Şırnak'ın Kato Dağı eteklerindeki Beytüşşebap ilçesinde bulunan tüm okullardan Barış Pınarı Harekatı'na tam destek geldi.

Şırnak'ın Kato Dağı eteklerindeki Beytüşşebap ilçesinde bulunan tüm okullardan Barış Pınarı Harekatı'na tam destek geldi. Öğrenciler bedenleriyle ay yıldızlı Türk bayrağı yapıp Suriye'de görev yapan Mehmetçiklere selam gönderdi.

2 bin 900 rakımlı Kato Dağı eteklerinde bulunan Beytüşşebap ilçesinde öğrenciler Barış Pınarı Harekatı'na tam destek verdi. Okul bahçesinde toplanan öğrenciler, yurt kapısına kadar 600 metre boyunca yürüdü. Ay yıldızlı bayrak açıp asker selamı veren minik öğrencilerin muhteşem görüntüsü havadan görüntülendi. Şehit Yalçın Aydın İmam Hatip Ortaokulu ile 75'inci Yıl İlk ve Ortaokulu öğrencileri yurt bahçesinde bedenleriyle Barış Pınarı Harekatı yazarak askerlere selam gönderdi. 320 öğrenci ve öğretmen, Kato Dağı eteklerinde asker selamı verip Mehmetçikleri selamladı. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Ali Rauf Kök, harekata tam destek verdiklerini söyledi.

İlçe Kaymakamı İsmail Pendik ise Beytüşşebaplıların harekatı 7'den 70'e topyekun desteklediklerini dile getirdi. Pendik, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ülkemizin huzur ve sükununu korumak için terör saldırılarını engellemek amacıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emirleriyle Barış Pınarı Harekatını başlattı. Bu harekat açıkçası Türküyle, Kürdüyle, Alevisiyle, Sünnisiyle, sağcısıyla, solcusuyla Türk milletini birleştirdi. Herkes kahraman Mehmetçiğimize destek vermek amacıyla kendi çapında çalışmalar yaptı. Dualarıyla ve diğer destek açıklamalarıyla hakikatten Mehmetçiğimize büyük moral verdiler. Bizler Beytüşşebaplılar olarak şanlı bayrağımızı dalgalandırdık sağ olsun Beytüşşebaplılar kamu kurumlarımız başta olmak üzere vatandaşlarımız evlerinde dükkanlarında şanlı bayrağımızı asarak Barış Pınarı Harekatına destek verdiler. Okullarımızda bizlerin bir talimatı veya yönlendirmesi olmadan öğretmen ve öğrencilerimiz kısa kısa videolar hazırladı. Bizler de bunları kaymakamlık sitelerinde paylaştık. Gördük ki Beytüşşebap artık birliğin beraberliğin ve kardeşliğin kalelerinden bir yer haline gelmiş bu açıdan tüm Beytüşşebaplı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

(Serdar Gükçe/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Barış Pınarı Harekatı Beytüşşebap Kato Dağı Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title