Haberler

Kask Takmayınca Can Verdi

Mecidiyeköy'de Ailesi ile Birlikte Kalan 20 Yaşındaki Yasin Topaloğlu, Dün Sabah Motosiklet Satan Arkadaşlarının Moda'daki Dükkanına Uğradıktan Sonra Yola Çıktı.

Mecidiyeköy’de ailesi ile birlikte kalan 20 yaşındaki Yasin Topaloğlu, dün sabah motosiklet satan arkadaşlarının Moda’daki dükkanına uğradıktan sonra yola çıktı.

Honda marka motosikleti ile Moda, Yoğurtçu Çayırı Caddesi’nde önüne çıkan Mustafa Öcal’a çarpmamak için manevra yaptı. Ancak Yasin Topaloğlu, yayaya çarptıktan sonra kontrolünü kaybetti. Bir hafta sonra askere gidecek olan Yasin Topaloğlu, yolun sağ tarafında park halindeki iki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin üzerinden uçan Yasin Topaloğlu, yine park halindeki okul servisinin arka camına kafasını vurdu. Yolda bir süre daha sürüklenen motosiklet ise karşı yönden gelen bir kamyonete çarparak durdu. Kafasında kask bulunmayan Topaloğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title