Haberler

Karlı Yollarda Hastaneye Gidemeyen Hamile Kadınlar Hastane Otelinde Kalıyor

Güncelleme:

Şırnak'ta yoğun kış şartlarından dolayı doğumu yaklaşan anneler Şırnak Devlet Hastanesi'nde oluşturulan "anne otelinde" ağırlanıyor.

Şırnak merkez, ilçe ve köylerinden gelen doğumu yaklaşan anne adayları, kar nedeniyle kapalı bulunan yollardan dolayı Şırnak Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan ''anne otelinde'' ağırlanıyor.

YOLLARI KAR NEDENİYLE KAPANAN KÖYLERDEKİ ANNE ADAYLARI AĞIRLANIYOR

Şırnak Devlet Hastanesi Anne Oteli Sorumlu Hemşiresi Sebahat Konak, kış aylarında Şırnak ve ilçelerine bağlı yerleşim birimlerinde yaşayan vatandaşlara hizmet veren 8 yatak kapasiteli anne otelinde, yolları kar nedeniyle kapanan köylerdeki anne adaylarını doğumdan önce misafir ettiklerini söyledi.

"5 YILDIZLI OTEL KONFORU SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Doğum hastalarına 5 yıldızlı otel konforunda en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını dile getiren Konak, "Anne oteli Şırnak Devlet Hastanesinde şu an 5 yıldızlı otel hizmeti veriyor. 8 tane yatağımız var. Annelerin dinlenebileceği televizyonlu bir oturma odamız da mevcut. Yoğun kış şartlarında, özelikle sevk ile Beytüşşebap, Uludere ve Silopi'den gelen hastalarımız için rahat bir ortam burası. Annelerin rahat edebileceği bir ortam hazırladık hastane olarak." diye konuştu.

ANNE ADAYI: DEVLETİN SAĞLADIĞI İMKANLAR GAYET GÜZEL

Anne otelinde misafir olarak kalan Zeynep Acar, "Devletin sağladığı imkanlar gayet güzel. Yatakları ve oturma odaları çok güzel. Yemekleri güzel ve hiç bir sıkıntı çekmiyoruz. Bebeğimin durumu da gayet iyi ve bu gün belki taburcu olabiliriz." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Konak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title