Haberler

Karacabey Belediyesi'nden Nestle ile Anlamlı İşbirliği

Nestle'nin Karacabey Fabrika Müdürü Oktay Cömert tarafından Belediye Başkanı Ali Özkan'a gerçekleştirilen ziyarette, ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler masaya yatırıldı.

Karacabey'de faaliyet gösteren dünya markası Nestle ile Karacabey Belediyesi, fabrikanın ilçede gerçekleştirebilecek proje ve potansiyel yatırımları konusunda önemli bir görüşmeye imza attı.

Dünya çapında markalara ev sahipliği yapan Karacabey'de, ilçede faaliyet gösteren büyük ölçekli fabrikalardan biri olan Nestle'nin Karacabey Fabrika Müdürü Oktay Cömert tarafından Belediye Başkanı Ali Özkan'a gerçekleştirilen ziyarette, ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler masaya yatırıldı.

Ali Özkan: Karacabey'i Büyütmek İçin Girişimlerimiz Sürecek

Gerçekleştirilen ziyarette, Finans Müdürü Sibel Öney de hazır bulunurken, ilçenin gurur kaynağı olan önemli firmalarından Nestle temsilcilerini Karacabey'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan; çevre dostu sanayicinin ilçeye çekilmesi ve Karacabey'deki mevcut yatırımların daha da geliştirilmesi adına resmi ve özel kurum nezdinde başlattıkları girişimlere büyük önem verdiklerini kaydetti.

Karacabey'in Elde Ettiği Gelişim Yatırımcının Dikkatini Topluyor

Nestle Karacabey Fabrika Müdürü Oktay Cömert de Karacabey'in son dönemde ortaya çıkan potansiyel gücünün ve elde ettiği başarıların, kayda değer ölçüde dikkatleri üzerinde topladığını ifade ederken, Nestle olarak belediye ile yürütülecek ortak çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Nestle Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title