Haberler

Karabük Belediye Başkanından Sitem

Güncelleme:

Karabük Belediye Başkanı, 15 bakan karşıladığını, ancak hiç birinin kendisini ziyaret etmediğini söyleyerek, "Baydemir kadar mı kıymetim yok?" dedi.

Karabük'ün MHP'li Belediye Başkanı Rafet Vergili, görev yaptığı dönemde 15 bakanı karşıladığını, ancak bunların kendisini ziyaret etmediklerini söyleyerek, "Benim, Osman Baydemir kadar mı kıymetim yok? Bugüne kadar hiçbir bakan çıkmadı belediyeye" dedi.

3 ayda 33 açılış ve temel atma kapsamında Karabük Belediyesi tarafından yapılan 15. park Aydınlıkevler Mahallesi'nde açıldı. Açılışta konuşan MHP'li Belediye Başkan Rafet Vergili, başkanlığı süresince kendisini hiçbir bakanın ziyaret etmediğini söyleyerek, "Bugüne kadar 15 bakan karşılamaya gittim. Biz de Karabük'ün temsilcisiyiz, sizlerin temsilciyiz. Bana AK Parti'li de, CHP'li de oy verdi. Bana oy vermeyen yoktu ki, yoksa nasıl seçilecek idim. Ben herkesin temsilcisiyim. Benim Osman Baydemir kadar mı kıymetim yok? Bugüne kadar hiçbir Bakan çıkmadı belediyeye. Onlar çıkmadı diye bugüne kadar boynumuzu eğdik mi, tüm hizmetlerimizi yaptık" dedi.

Vergili, ayrıca parkın yanında bulunan halı sahanın gençlerin spor yapması için her gün iki saat bedava olduğunu sözlerine ekledi. Yapılan konuşmaların ardından parkın açılışı yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Baydemir Rafet Vergili Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title