Haberler

Kara Ekranlarda Çatalca'yı Anlattı

Güncelleme:

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca'yı her türlü platformda tanıtmaya devam ediyor.

Başkan Cem Kara geçtiğimiz hafta sonu Karadeniz Tv'de canlı olarak yayınlanan 'Karşı Karşıya' programında Nurdan Aydın Polatçı'nın konuğu oldu.

İSTANBUL'UN EN BÜYÜK İLÇESİ

Programda, Çatalca'nın coğrafi yapısı, yüzölçümü ile Çatalca'yı izleyicilere aktaran Başkan Cem Kara, İstanbul'un yüzölçüm olarak en büyük ilçesinin Çatalca olduğunu söyledi. Yaklaşık iki saat süren programda projelerinden de bahseden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, TOKİ ile ortak düzenlenen Gecekondu Önleme Bölgesi projesinin yanı sıra; Polis Okulu, Biyomedikal Sağlık Meslek Lisesi, Mübadele Müzesi ve restorasyon projeleri hakkında da birçok bilgi verdi. İzleyicilerden gelen canlı telefon bağlantılarında sorulan sorulara da cevap veren Başkan Cem Kara, 2009 yılında Çatalca'da yaşanan sel felaketinden, yaşanan zorlu süreçten ve sonrasında gerçekleşen iyileştirme projelerine de değindi.

ÇATALCA DÜNYA BARIŞINA KATKI SAĞLIYOR

Karadeniz Tv'de hafta sonları canlı olarak yayınlanan Karşı Karşıya programında Çatalca'da sosyal etkinlik konusunda da konuşan Başkan Cem Kara, döneminde ilçede ilk kez yapılmaya başlanan 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali'nde, yurtdışından gelen çocuklara Çatalcalıların ev sahipliği yaptığını belirterek, dünya çocuklarının Çatalcalı ailelerin evlerinde misafir edildiğini ve dünya barışına bulunulan katkıdan da söz etti. Sosyal etkinlik kapsamında gerçekleştirilen geleneksel Erguvan Festivali'nin bu yıl ki programından ve içinde barındırdığı birçok etkinlikten de söz eden Başkan Cem Kara, önümüzdeki yıllar içinde yapılacak festivallerde daha büyük organizasyonlarla Çatalcalıları buluşturacağının teminatını verdi.

Festival kapsamında yapılan bir diğer etkinlik olan Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin de geleneksel bir şekilde yapılmaya başlamasından ve bu yıl ki güreşlerden bahseden Başkan Cem Kara, spora ve sporcuya olan ilgisine de değindi. Spora olan sevgisi ve ilgisini yaptığı çalışmalarla ispatlayan Başkan Cem Kara, bu yıl ve her yıl düzenlenen sokak basketbolu turnuvası, futbol etkinlikleri ve doğa yürüyüşleri düzenleyerek hem spora destek olduğundan hem de sporsever vatandaşlara ortam sağlandığına dikkat çekti. Canlı telefon bağlantılarıyla devam eden yayında Başkan Cem Kara halkın sorularını cevaplarken, arayan vatandaşlar da Başkan Cem Kara'ya olan güvenlerini ve takdirlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karadeniz Cem Kara Çatalca Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title