Haberler

Kabataş'taki Otobüs Faciasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Kabaştaş'ta İETT otobüsünün neden olduğu ve 2'si ağır 13 kişinin yaralandığı dehşet anlarının otobüs kamerasından çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul, Kabataş'ta 2'si ağır 13 kişinin yaralandığı İETT otobüsü kazasının otobüs içinden çekilen görüntüleri ortaya çıktı

DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Önüne taksi alıp deniz iskelesine kadar sürükleyen ve 2'si ağır 13 kişinin yaralanmasına neden olan İETT otobüsünün içinden çekilen görüntüleri dehşete düşürdü.

NELER YAŞANDI?

Kağıthane- Kabataş seferini yapan İETT otobüsü Kabataş’ta, Kabataş durağından hareket ettikten kısa bir süre sonra önce park halindeki bir taksiye çarptı.

TAKSİYİ SÜRÜKLEDİ

Taksiyi sürükleyerek Bursa Deniz Otobüsleri İskelesi (BUDO)' ne giren otobüs yan kapıdan çıkarak Kabataş- Adalar İskelesi'ne hızla ilerledi. Yolda bekleyenlere çarparak ilerleyen otobüs son olarak iskele önünde bir büfeye çarparak durabildi. Kazada 2'si ağır 13 kişi yaralandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Kabataş Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

almanyada otobus soforu:

bende otobus soforuyüm benimde basima geldi gaz takilmasi -vitesi bosa alacak kontagi kapatacak imdati cekecekti bunun panikle ilgiis yok bilincsizlik.

26
1
yanıtYanıtla
urfalı:

GAZ PEDALI KİLİTLENMİŞ SALLA BOŞA BAS FRENE ARAÇ DURUR BU KAPTANI KAPTAN DA DEGİL YA KİM ALMIŞSA İŞE SORUMLU ODUR SUÇLUYU KİMSE ARAMASSIN ALIN SİZE SUÇLU

23
2
yanıtYanıtla
mustafa:

şimdi şoförü destekleyenler oluçak suçlayanlarda ama o anki panik halı aklın baştan çıktıgı durumu kim bilir kim düşünücek agır kusur araçta şoförluk olanlarda var tabi imdat çekebilir stop edebilir yada daha kötüsü kendini kurtarmak için direksiyondan kalkıp daha çok kişiye vurmayada sebeb olabilirdi

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title