Haberler

Kahramanmaraş'ta Jandarma Kan Bağışladı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta, düzenlenen 175. Yılda 175 Ünite Kan ve Organ Bağışı kampanyası çerçevesinde 200 asker kan bağışında bulundu.

Kahramanmaraş'ta, jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen "175'inci Yılda 175 Ünite Kan ve Organ Bağışı" kampanyası çerçevesinde 200 asker kan bağışında bulundu.

Askeri Gazino Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte, Türk Kızılayı ile Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğünce oluşturulan stantta er, erbaş, subay ve astsubaylardan oluşan yaklaşık 200 gönüllü kan bağışı yaptı.

Organ ve kan bağışında bulunan İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, etkinlikte, 175 kan bağışı bekledikleri kampanyada sayının 200'e ulaştığını söyledi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşarak bir nebze de olsa faydalı olmanın kendilerini mutlu edeceğine dile getiren Doğan, "Kan bağışı konusunda belirlenen hedefin üzerine çıktık ancak organ bağışı konusunda beklentinin altında kaldık. Ben de tüm organlarımı bağışladım. Bizler öldükten sonra ihtiyacı olan hasta vatandaşlarımıza ulaşır ve onlara bir katkımız olursa ne mutlu bizlere" dedi.

Organ bağışı sorumlusu Yahya Özdemir de kampanya çerçevesinde 10 askerin organlarını bağışladığını belirterek, kendilerini duygulandıran bu bağışların organ nakli bekleyen hastalara umut olacağını kaydetti.

Albay Doğan'a organlarını bağışladığına dair kart verilen etkinlikte, kan bağışında bulunan askerlere de sağlık ekiplerince meyve suyu ve pasta ikramın yapıldı.

Kampanyanın perşembe günü sona ereceği bildirildi.

Muhabir: İzzet Mazi, Veli Gürgah

Yayınlayan: Ahmet Caner Baysal

-kan bağışı

-organ bağışı

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Türk Kızılayı Coşkun Doğan Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500

Yorumlar (1)

mahmutmaho.585@hotmail.com:

yardımsever centilmen komutanım sizi seviyoruz .........

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title