Haberler

İtfaiye Araçları Teslim Ediliyor

İtfaiye Araçlarının da Bulunduğu İş Makinelerinin İçerisinde Yer Alan İtfaiye Araçları, Manisa Belediyesi'ne Teslim Edildi.

MANİSA Belediyesi bünyesine alınan ve içerisinde damperli kamyonlar ile itfaiye araçlarının da bulunduğu iş makinelerinin içerisinde yer alan itfaiye araçları, manisa belediyesi'ne teslim edildi. Yeni araçların 22 Ekim Cuma günü İtfaiye Müdürlüğü'nde yapılacak törenle teslim edileceği bildirildi.

Manisa Belediyesi'ne yapılan iş makinesi yatırımı dahilinde bulunan itfaiye araçları teslim edildi. Yeni araçların 22 Ekim Cuma günü Cuma namazının ardından İtfaiye Müdürlüğü'nde düzenlenecek törenle teslim edileceği bildirildi.

Manisa Belediyesi araç ve iş makinesi parkuruna yıllardır yatırım yapılmadığını ve bu hizmetlerin kiralama usulüyle yapıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Örneğin İtfaiye Müdürlüğümüze yaklaşık 10 yıldan beri araç alınmamış. İtfaiye 10 yıl önce alınan araçlarla çalışmasını yürütüyordu. Biz hemen gerek görülen araçları tespit ederek, İtfaiye Müdürlüğümüze de araç alımı yaptık.

Bu kapsamda 4 adet 13 ve 18 metre merdivenli ve 6,5 tonluk itfaiye arazözü ile 1 adet itfaiye öncü aracını İtfaiye Müdürlüğümüz bünyesine kazandırmış olduk. Cuma günü İtfaiye Müdürlüğü'nde teslimini yapacağımız törene tüm halkımız davetlidir" dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, araç parkurunun güçlenmesi ile birlikte hizmetlerin daha hızlı, ekonomik ve kısa zamanda yapılacağının altını çizdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title